cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

igralni center

clock-img

16.12.2008, 10:37

clock-img

sneska

pencil-img

86

Kdaj ste vaše sončke položile pod igralni center, da so ležali na hrbtu in se igrali z zgoraj pripetimi  igračkami, ropotuljicami, glasbenimi igračkami...  Je treba vprašati na razvojni ali na razvojni sami svetujejo, kdaj je čas za kaj takega.

Naša ima po novem obešen glasbeni vrtiljak nad zibelko in z veseljem opazuje premikajoče se pikapolonice, včasih jih  poskuša tudi zagrabiti - se steguje za njimi.  Počasi se je začela ukvarjati tudi z ropotuljico metuljčkom, ki ob stiku šumi in ima grizalo, ki je preveliko za našo z malimi usteci. :) Počasi se bo očitno začela igrati z igračkami, pa sem razmišljala, če je že zrela za igralni center.

clock-img

16.12.2008, 12:00

clock-img

danijela in taja

pencil-img

342

ko je sama sedela...pri 5 mes

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

clock-img

16.12.2008, 12:52

clock-img

orka

pencil-img

912

naša bo 26. stara 4m pa ga bo božiček prinesel, ko bo budna jo bom dala nanj ležat, p a kar bo s tem počela pač bo...itask imajo še prekratke roke da bi dosegli igrače ki dol visijo....za začetek bo to bolj telovadba za oči in koordinacijo obeh okov....pa barve bodo zanimive...

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

16.12.2008, 12:53

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

IZVIRNO SPOROČILO: sneska

Kdaj ste vaše sončke položile pod igralni center, da so ležali na hrbtu in se igrali z zgoraj pripetimi  igračkami, ropotuljicami, glasbenimi igračkami...  Je treba vprašati na razvojni ali na razvojni sami svetujejo, kdaj je čas za kaj takega.

Naš je star dobra 2 meseca, pod igralni center smo ga pložili prvič prejšnji teden. V RA mi niso svetovali, pa tudi ne odsvetovali user posted image Pa zaenkrat še ne kaže nekega velikega zanimanja za igračke, tako da ga položim samo za kakih 15 minut, potem se pa naveliča.

clock-img

16.12.2008, 13:05

clock-img

Anonimen

Ko je bil star dva meseca sem ga dala lezat notr.Ko mu je nehalo bit zanimivo in je pokazal sem ga pa ven vzela.

clock-img

16.12.2008, 13:46

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Naš ga je dobil za Miklavža, ko je že dopolnil 3 mesece. In zdaj že veselo prijema igračke, kakšno pa z veseljem tudi dol odpuli in jo takoj nese v usta.

Jaz mislim, da ni nikoli prekmalu za tako stvar. Če je dojenček še majhen, bo pač samo opazoval igračke.

< Sporočilo je popravil anckabancka -- 16.12.2008 13:47:06 >

Ponosna mamica petih fantkov :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem