za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Z 6 mesečnico v bistvu sprašujem zato, ker ne mara oz. ima po nekaterih tudi alergično reakcijo, mlečnih kašic, nič mlečnega, nič dodatka (ne aptamila, ne babylove mleka...)samo dojenje, po polenti ima al. reakcijo, tako da ji kuham samo riž, kar jo zapira in pač zelenjavo. Ampak zjutraj ima sadni obrok, kosilo zelenjavni in nimam več idej za večerjo, da se ne ponavlja kosilo. Ta velika je jedla mlečne zadeve, vse rižolinote, gres...zdaj sem pa mrzla, ker ta druga ne mara in še poleg tega še reagira alergično. Dojenje pa mislim, da je premalo, ker se ful zbuja. Hvala.
05.11.2010, 07:18
Hope2
7572
Na vodi skuhaš ajdovo kašo, proseno kašo, pirin gres, navaden gres nato pa dodaš svoje mleko. Preden dodaš mleko lahko zmiksaš ali pretlačiš z vilico, če še ne je koščkov. Zakaj bi moral sploh linote dajat . Pa tudi linote lahko mešaš s svojim mlekom. Oz Še bolje, kupiš kosmiče 7 žit ali prosene kosmiče (je brez vseh dodatkov, melka, sladkorja) zmešaš s svojim mlekom, lahko ji za okus dodaš banano ali borovnice. Firma holle, dobiš v baby centru, mogoče DM, za ziher v kalčku.
Lahko pa vse te zadeve skuhaš na vodi in skuhaš zraven tudi kako suho sadje, glede na to da je zaprta suhe slive ali marelice (kupi bio). Pa ne rabiš mešat s svojim mlekom.
Poznam eno punčko, ko je imela po vseh polentah alergijo, edino po alnaturini ni.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2010 7:21:28 >
05.11.2010, 08:43
K_a_t_i
5246
Sabri, jaz Gašperju, če je zaprt, v rižolino vmešam par žličk slivove kašice. Lahko pa tudi skuhaš rižek kar v kompotu. Sicer pa mi na pamet padejo še različne juhice. Smotano, res
_____________________________
Žiga, 27.02.07 Gašper, 22.5.10
05.11.2010, 08:53
mateyka
13812
mislim,da bi bilo fino, če bi probala uvest tudi piro in kvinojo.
pa amarant je tudi primeren imo. Amarant ima čudovit, nenavadno sladek okus po lešnikih in oreščkih, ter prijeten vonj. Uporablja se za izdelavo številnih izdelkov, kot so testenine, pecivo in kaša. Ne samo, da je bogatejši s proteini kot večina običajno uporabljenih žit, vsebuje tudi lisin inmetionin, ter je bolj uravnotežen.Amarant s svojimi 13-19% proteinov dosega skoraj 100% na teoretični proteinski lestvici žit. Na primer, Amarantovih 75 je znatno več kot žitnih 56.9, koruznih 44, sojinih 68 ali celo mlekčnih 72.5 (kravje mleko). http://organicfood-biotop.com/si/productdetail.php?prd=104
05.11.2010, 08:54
mateyka
13812
aja, pa razne vrste kompotov s kašami lahko delaš - to je mela naša ful rada.
05.11.2010, 09:04
sabri
1291
Dobro jutro, punce hvala, to sem hotela evo, ker priznam, da nisem še uporabljala nekaterih zadev, za amarant sem pa prvič slišala , tko da res hvala za ideje. lp