cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ideje za ustvarjanje z otroki

clock-img

03.12.2010, 14:13

clock-img

mini86

pencil-img

6050

tukaj bi lako zbrali vse ideje kaj lahko delamo z našimi najmlajšimi..vse od čisto majhnih pa do večjih..

evo ena meni zelo zanimiva zadevica
http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1218/snezna-krogla-ideje-za-ustvarjanje/

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

03.12.2010, 18:10

clock-img

SMT3

pencil-img

632

iiiiiiiiiiiiiii hvala ti za tole user posted image

clock-img

03.12.2010, 20:09

clock-img

karmen83

pencil-img

335

Res krasno, hvala ti za tole idejo za božična darilca! user posted image user posted image user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

clock-img

03.12.2010, 20:33

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Tule je že nekaj podobnega user posted image

Ni nam dolgčas :)

clock-img

10.01.2014, 21:27

clock-img

ustvarjajmo.si

pencil-img

7

Še več idej, kaj lahko ustvarjamo z otroki, najdete na www.ustvarjajmo.si user posted image

www.ustvarjajmo.si - kreativne ideje za ustvarjanje z otroki
www.skrinjica.si - velik izbor ustvarjalnih igrač za otroke

clock-img

28.01.2014, 23:12

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tukaj bi lako zbrali vse ideje kaj lahko delamo z našimi najmlajšimi..vse od čisto majhnih pa do večjih..

evo ena meni zelo zanimiva zadevica
http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1218/snezna-krogla-ideje-za-ustvarjanje/

Snežene krogle so mi fantastične user posted image , samo vedno malo predrage user posted image , sploh tiste lepe in velike. Mogoče me potolaži nekaj home made - bomo preskusili.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem