cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ideje za sadno malico pri 9m

clock-img

12.07.2010, 08:36

clock-img

rožica2

pencil-img

187

za mojega 9mesečnika mi že zmanjkuje idej kakšne kašice naj mu naredim.kakšne ideje?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 13.7.2010 7:07:42 >

clock-img

12.07.2010, 09:12

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Pri 9. mesecih lahko več ali manj dobi za kosilo isto kot ostala družina. Meso, krompir, testenine, riž, razna zelenjava, rižote, različne omake, naš obožuje ajdovo kašo z zelenjavo itd. Jaz mu takrat edino še svinjine nisem dala pa navadila sem se, da tudi za ostale zdaj malo manj solim. Pa nič več ni bilo v obliki kašic ampak so bili že koščki, od začetka manjši, potem pa postopno malo večji.

clock-img

12.07.2010, 09:20

clock-img

rožica2

pencil-img

187

saj za kosilo tako skoraj večina je kot mi,nimam pa idej za sadne maliceuser posted image

clock-img

12.07.2010, 09:23

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Sadne malice so pač sadne malice, tukaj pa res ni neke znanosti. Jaz sem mu včasih, ko je bil še bolj lakotnik, notri zamešala kakšen piškot ali kosmiče, da se je bolj najedel, prav tako če je bila kašica preredka, drugače pa več ali manj samo sadje.

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 12.7.2010 9:24:02 >

clock-img

13.07.2010, 20:38

clock-img

evangelie

pencil-img

310

lahko pa vmešaš še kakšno skuto in/ali jogurt, pa seveda kombinacije sadja. V tem letnem času to res ne bi smel biti problem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem