cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščemo topel dom

clock-img

05.10.2005, 11:10

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

...za prikupnega, dva meseca starega samčka. Mamica je srednje velika.
Zelo je simpatičen, vajen pasje in človeške družbe. Ali mogoče veš za koga, ki bi imel novega scrkljanca? Slika v albumu.

Barbara
040 651 801

iz malega zraste veliko

clock-img

05.10.2005, 11:38

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Kakšen lepotec, bi ga kar imela, samo že mamo psičko. Sigurno ga boste hitro oddali, res je cuker.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

05.10.2005, 12:09

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Če se ne motim, je psiček že našel nov dom, vsaj tako sem prebrala na MON-u, lp! Preverite vseeno!

clock-img

05.10.2005, 12:27

clock-img

Anonimen

Joj, kako je ljubek!! Jaz bi ga takoj vzela. Pa imam že našo velikanko Taro, rotvajlerko, sicer zlato in razvajeno, a jaz ne bi sfolgala še enega zraven,pa še otročka.

Kar hudo mi je.user posted image user posted image Upam, da bo našel topel dom pri prijaznih ljudeh.

clock-img

05.10.2005, 12:38

clock-img

Anonimen

Ojoooj, kako je fleten. Kakšna ustka, prav ustka ima! Takega pa še nisem videla.  Res cort.

clock-img

05.10.2005, 12:56

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

aja, tole je bilo danes posredovano od kolegice preko maila, meni je kuža tako luštkan, da sem še tukaj vpisala.

podrobnosti ne vem, za vse informacije pa pokličite Barbaro

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem