cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščemo mladega muceka...

clock-img

23.11.2005, 07:58

clock-img

Anonimen

Jutro!user posted image

Nejčeva botrca je sklenila, da podari topel in ljubeč dom, majhnemu lepemu muceku. Mora biti mladiček. Ni važna barva, samo moški mora biti, prikupni so pa itak vsi ti puhasti mladički.
Ima katera kakšnega za oddati?
Čimprej prosim!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.11.2005, 08:01

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Poglej tukaj  http://www.mojpes.net/forum/index.php/board,31.0.html  in tukaj  http://www.mojpes.com/forumbb/viewforum.php?f=22

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

23.11.2005, 08:19

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Ravno včeraj je moja kolegica našla enega mladega temno rjavega mucka - mladička. Je cel dan jokal pod njenim oknom, potem pa ga je vzela k sebi in ga nahranla, je bil revček čist preplašen. Zdaj pa išče prijazen dom zanj, saj ona ga ne more imeti, ker ima še psa, ki ga je zdej odselila za ta čas k mami. Samo ne vem ali je fantek ali punčka? Lahko preverim, če te zanima? Je pa iz Ljubljane.

clock-img

23.11.2005, 10:18

clock-img

Pinga

pencil-img

306

Od kod pa ste ?

clock-img

23.11.2005, 14:20

clock-img

Anonimen

Lokacija Mb.

clock-img

23.11.2005, 16:18

clock-img

Pinga

pencil-img

306

No če si iz Mb, pa ti mogoče lahko pomagam, saj mi je ravno prejšni teden mamina soseda ponujala 1,5 meseca starega mucka ( fantka ), lušnega ko hudič, ampak jaz ga žal nimam kam dat. Grem danes k njej vprašat če ga ni že slučajno oddala in ti jutri javim.

Lep pozdrav.

clock-img

23.11.2005, 18:18

clock-img

Anonimen

Dobili smo mucico, se že carta v toplem objemčku punčke, z polnim trebuščom nežno prede.

Hvala vam!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem