cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

iščem mucko oz. mucka

clock-img

16.01.2009, 05:30

clock-img

mickenaa

pencil-img

17

Prosila bi, če mi kdo podari mucka ali 2...
lahko se mi oglasi na ZS!;)

clock-img

16.01.2009, 08:00

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Lahko pohledaš na stran Zavetišča Horjul!
Pa veliko veselja z njimi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

16.01.2009, 15:31

clock-img

Anonimen

clock-img

16.01.2009, 15:36

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Spomladi jih bo več kot preveč, zdele pa ne vem... Probaj pogledat tukaj.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

16.01.2009, 15:39

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

poglej na podarimo.si

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

16.01.2009, 17:13

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Evo, v mojem podpisu imaš zavetišče Horjul. Tam jih vzami prosim če le lahko , saj več ne morejo prejemati novih, ker so polni.user posted image In se mi full živali smilijo.user posted image

Veliko sreče in veselja z mucki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

16.01.2009, 21:20

clock-img

mickenaa

pencil-img

17

Hej, hvala, bom malo pogledala! Ampak žal zdaj res ni sezona... Z namenom pa iščem mladiče, da bi se razumeli s psom, pa take, ki niso imeli stika z zunanjim svetom, saj jih nameravam imeti notri. Mojo prejšnjo mačko je žal zbil avto in sem se naučila svoje lekcije user posted image

< Sporočilo je popravil mickenaa -- 16.1.2009 21:28:50 >

clock-img

16.01.2009, 22:18

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Mickena, žalostno ja, da je bilo potrebno za to lekcijo žrtvovati eno mačje življenje. Pa le pojdi pogledat malo po zavetiščih, toliko muck, željnih toplega doma in ljubezni čaka, da jih kdo reši! Mogoče bo res kakšen mesec starejša, ampak bo ti zato prinesla toliko plusov, da kaj kmalu ne boš opazila razlike.

Menda bomo zibali...drugič ;)

clock-img

17.01.2009, 12:16

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_

Mickena, žalostno ja, da je bilo potrebno za to lekcijo žrtvovati eno mačje življenje. Pa le pojdi pogledat malo po zavetiščih, toliko muck, željnih toplega doma in ljubezni čaka, da jih kdo reši! Mogoče bo res kakšen mesec starejša, ampak bo ti zato prinesla toliko plusov, da kaj kmalu ne boš opazila razlike.

Se absolutno podpišem!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tut če bo kak 1 ali 2 mesec starejša nič zato. Tudi jaz imam mucka pa ni bil majhen ko sem ga dobila. Nekaj mesecev. In se z psom odlično razumeta. Sta nerazdružljiva. Tako da do 5 mesecev gre navadit mucka na psa.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem