cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hudo mi je...

clock-img

04.05.2006, 20:28

clock-img

Anonimen

Punce, prvi splav je za mano, ni bilo potrebno abrazije. Skrivam se pod anonimno, ker boli. Res. Prebiram post bodočih decemrčkov 2006 in mi je hudo, strašno hudo. Najprej nisva načrtovala imeti že takoj po prvem otroku še drugega. Ko pa sem naredila test in videla, da sem spet noseča in ko sva se pogovorila z možem, sem se sprijaznila, da bo vse na kupu, da bosta dva-eden za drugim. Pa sem si rekla: SUPER, FINO, PRAV JE TAKO, KOMAJ ČAKAM, DA GA RODIM. In potem krvavitve in konec, vse je šlo ven, srčka še sploh ni bilo, samo GV...Ampak meni je res težko.
Solza mi polzi po licu. Vem, koliko huje bi še lahko bilo, meni niti na abrazijo ni bilo treba. Zavedam se, da imam doma čudovitega otroka. Pa vendarle...
S težavo in eno ogrooomno željo po user posted image  prebiram post decembrčic in jočem, pa ne mi zamerit...

Da me razumete, sem tukaj...
Hvala.

clock-img

04.05.2006, 20:37

clock-img

Majabo

pencil-img

553

bodi močna, objami otroka,
vse bo dobro boš videla

šopek rožic zate

clock-img

04.05.2006, 20:38

clock-img

x_srečka_x

pencil-img

1025

user posted image user posted image user posted image  boš videla da bo ratalo in da se bo naslednja pikica obdžala,misli pozitivno user posted image  in se čim bolj posvečaj prvemu otroku...

clock-img

04.05.2006, 20:52

clock-img

total

pencil-img

4453

Bodi močna zase in za svojega otroka,ki ga že imaš,verjem da boš kmalu zagledalauser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

04.05.2006, 21:04

clock-img

Ezi

pencil-img

716

user posted image  ... en objemček za oba ...

clock-img

04.05.2006, 21:53

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ti se kar izjokaj. Meni pomaga, če jokam, ko mi je hudo.

Čez en čas pa bo spet user posted image ali user posted image in potem user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

04.05.2006, 23:54

clock-img

KODA

pencil-img

4015

user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

05.05.2006, 15:49

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Po dveh čiščenjih te zelo, zelo razumem, bodi močna in če je hudo joči. ..pomaga...in čeprav zlizana fraza je tudi ta resnična, da čas celi rane.

Drži se...

clock-img

05.05.2006, 15:56

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Poskušaj gledati naprej! Žal zgodovine ne moreš spreminjati, lahko pa s pozitivno naravnanostjo prikličeš marsikaj dobrega v svoje življenje.

Smo v mislih s tabo. Bodi močna! user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

clock-img

06.05.2006, 21:52

clock-img

Anonimen

user posted image  user posted image

clock-img

11.05.2006, 10:07

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

Žal mi je zate user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem