cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

htc x1 ali samsung galaxy s3 mini

clock-img

12.04.2013, 21:57

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Katerega bi vi izbrali , s katerim ste zadovoljni? Vaše izkušnje?

clock-img

13.04.2013, 09:39

clock-img

Anonimen

Nekaj časa nazaj sem imela Samsung Galaxy (ne vem ročno katera oznaka), pa sem komaj čakala, da ga zamenjam ... budilka je pa ni delala, tak da sem si po dolgih letih nabavila navadno vekerco, med pogovorom ga nisem smela imet naslonjenega na uho, ker je sogovornik slišal tapkanje (pa je bil zaslon zaklenjen) ... sem ga nesla na servis pa so rekli da tako pač je user posted image ... sem ga zamenjala za HTCja in nimam pripomb sploh ... super telefon user posted image

clock-img

13.04.2013, 10:38

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Jaz sem mesec dni nazaj naštudirala telefone in se odločala med Samsung g. 3 mini ali kaj dražjega, večjega. Zdaj imam Sony Xperio.
Pomembno je, kaj želiš pri telefonu. Meni je bilo najbolj pomembno, da ima dober fotoaparat. Malo si prebere Test na dlani od Mobitela (njihova spl. stran) ali malo po forumih pogooglaj, pa primerjaj tehnične podatke med telefoni. Pač, primerjaj to, kar se ti zdi pomembno zate in seveda vprašanje, koliko si pripravljena za telefon odšteti.

clock-img

13.04.2013, 10:39

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

drugače pa HTC mi sploh ne potegne, sem sicer fenica Nokie, ampak malo zaostajajo v razvoju user posted image  če že zbiram med tema dvema, ki si jih napisala, potem sigurno Samsung.

clock-img

13.04.2013, 15:03

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Imam 2 htc-ja, delata ko šus, čeprav je en celo padel iz 2 m višine in se je okvir zviluser posted image . Naredi super slikeuser posted image
Kar se tiče smartphonov, je HTC zakon, med najboljšimi. Samsung se baje ne more kosat.
Ampak je res kar pravi lulu, odvisno sploh za kaj ga rabišuser posted image . Jaz sem oba podedovala, drugače mi dol visiuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.4.2013 15:06:48 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem