cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrvaška - kje gori

clock-img

28.07.2007, 07:41

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Mi naj bi šli kampirat v okolico zadra. Zdaj pa mojega kolega sprašuje, če si upamo, ker na hrvaškem na več koncih gori?user posted image
In zdaj seveda panika!!!

A katera kaj ve kako je tam?

Življenje je lepo ...

clock-img

28.07.2007, 09:17

clock-img

total

pencil-img

4453

Gorelo je v Šibeniku in v Umagu.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

28.07.2007, 09:42

clock-img

Janya

pencil-img

547

Gori tudi na velebitskem območju v bližini N.P. Paklenica. Tudi mi se ubadamo z istim vprašanjem samo gremo na Ugljan

clock-img

28.07.2007, 10:52

clock-img

Anonimen

Še vedno gori na območju Veliko RujnoPožar na območju Velikega Rujna, ki leži ob Nacionalnem parku Paklenica, je še naprej aktiven. Najtežje razmere so na jugovzhodnem predelu parka, poročajo hrvaški mediji.200 gasilcev, vojaki in prostovoljci se borijo z ognjem. V pomoč pa že prihajajo vse razpoložljive letalske sile.Na planini Svilaji je zjutraj zopet izbruhnil požar, ki je včeraj že bil pod nadzorom.Ostali požari na jadranskem območju so še vedno pod nadzorom

clock-img

28.07.2007, 11:11

clock-img

Anonimen

Joj tile požari grozno. Zelo me skrbi, ker imam sina na morju, sicer na Krku ampak me vseeno skrbiuser posted image

clock-img

29.07.2007, 02:07

clock-img

saving

pencil-img

168

Mi smo na otoku Vir blizu Zadra. Včeraj smo šli v Zadar in na poti videli manjši požar, ki so ga gasili z letalom. Gorelo je tudi na Šolti. Požare naj bi ukrotili, ceste so normalno prevozne in nevarnosti zaenkrat v turitičnih krajih ni. Lep dopust vam želim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem