cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrana notranjih mačk

clock-img

25.03.2006, 20:44

clock-img

karmy

pencil-img

2530

zanima me ali svoje notranje mačke hranite izključno z briketi ali jim ponudite tudi kuhano hrano? ene so rekle, da dajo svojim mačkom tudi surovo meso...user posted image mi smo dali za probo enmu mescu staremu mladičku košček surovega mesa, pa se mu je čist zmešalo user posted image user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

25.03.2006, 20:46

clock-img

Anonimen

A v pozitivno ali negativno smer?user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.03.2006, 20:48

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moj je jedel izključno kupljeno hrano in to ne vsako, ampak samo tiste Whiskas s ful omake (sem mu jo kupovala v Avstriji, ker jih pri nas še ni bilo) user posted image  in brikete, jasno, da je imel najraje tiste taboljše, ki so bolj za priboljšek user posted image  

aja, mešalo se mu je pa od oliv in sladke smetane user posted image  

clock-img

25.03.2006, 21:02

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Naša je samo Kitekat(tuna ali piščanec),ali pa Whiskas(tuna).To malo menjavamo,da ni vedno enolično.Če ji kaj drugega naštimam,samo povoha in pusti,je rajši lačna.(zbirčnost mačjauser posted image ).Ko kuham,včasih pride "pofehtat kakšen košček mesa,ji vržem,nato gre pa sama stran.
Brikete pa imam Kitekat.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

25.03.2006, 23:00

clock-img

karmy

pencil-img

2530

kukr vzameš.. pol je zmeri hotu surovo meso.. a njegova sestrica pa sploh ni kaj posebno reagirala na to...user posted image sm pr teh briketih more toliko več pit a ne? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

26.03.2006, 12:58

clock-img

Anonimen

Moj pa sploh noče jest briketov. Je samo konzerve. Kuhane hrane mu itak ne dajemo. A kakšen nasvet kako bi ga pripravla da bi jedu brikete?

clock-img

26.03.2006, 13:49

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Moja je samo konzervirano hrano in brikete, oboje Whiskas, čeprav je to slaba hrana zanjo, vem,
pa včasih kakšno piščančjo salamo ali hrenovko.

clock-img

26.03.2006, 13:53

clock-img

polona2

pencil-img

2144

No, v bistvu ne je konzerv, ampak vrečkice. In vsako jutro me zato zbudi, ker ima malo drugačen ritem kot zzzzzzzz jaz, zbudi me, da ji dam tisto njeno vrečko, čeprav ima polno skledico briketov.

clock-img

31.03.2006, 12:33

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moja mačja princesa, pa papa samo Hillsov Indor cat brikete, za posladek pa felain greenies. Ob drugem se pa samo namrdne in se skledici niti ne približa. Čeprav ima vedno nastavljeno svežo vodo, jo pridno pije iz akvarija.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

05.04.2006, 19:50

clock-img

*tasika*

pencil-img

78

Naša user posted image  pa je samo tunino in piščančjo konzervo (whiskas, kitekat, tačka) - govedine se sploh ne dotakne user posted image .

Vedno pa dobi tudi košček piščanča ali svinjskega mesa od kosila. Meso pa mora biti prelito z juho in dodan pretlačen korenčekuser posted image . To naša muca obožuje.
Pa osliča tudi z užitkom poje.

Do pred kratkim je dobila tudi surovo meso, ki ga je tudi oboževala (ampak samo piščanca).

< Sporočilo je popravil *tasika* -- 5.4.2006 19:54:36 >

clock-img

06.04.2006, 18:11

clock-img

nejča

pencil-img

178

Koala, mucki imajo pa ja raje ribjo juhco, voda še za v čevelj ni dobrauser posted image user posted image
Naša zverinica je pa nora na pljučka, jetrca (pečena) in vampe po tržaško. Je pa skoz notri in ji dajem brikete TechniCal za notranje muce pomešane z navadnimi briketi od Kitekat. Odkar ji to dajem, hodi poleti na balkon in lovi netopirjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem