cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrana na obali

clock-img

17.04.2011, 22:06

clock-img

hubi

pencil-img

1346

V kratkem grem za več dni na izobraževanje v Portorož. Prehrane nimam organizirane (kosila, večerje), pa bi prosila za kakšne predloge npr. picerija, vegetarijanska hrana...  Lahko tudi v drugih krajih na obali. Hvala.

clock-img

18.04.2011, 09:00

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Picerija Santa Maria v Luciji, tko v eni ulici gor... Uglavnem moj se tam nažira s pico, jaz pa z njoki ponavadi user posted image ...

A je Santa Lucia picerija user posted image A ne vem, neki Santa je, pa dobr je, pa vem da se v en hrib zapelješ gor, pa ponavad majo ful polno user posted image ...

< Sporočilo je popravil naja17 -- 18.4.2011 9:03:07 >

clock-img

18.04.2011, 10:05

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

naja 17, če mislimo isto potem imajo res dobro hrano. pa nimajo sam pic ampak velik stvari. se na žalost tud jst ne spomnim točnega imena. mi gremo z našim user posted image še največkrat tja k so zelo prijazni. res pa je da majo včasih ful gužvo.

druga možnost je na belem križu zdraven mercatorja je ena restavracija. mislim da imajo od1h do 4h kosila in je tud kar ugodno za portorož. ponavad imajo tri menije od tega pride en brez mesa. pa solatni bife majo tako da si solato sam vzameš. upam da je še tako k sm bila nazadnje tam lani jeseni.

clock-img

18.04.2011, 11:33

clock-img

aleži

pencil-img

1903

v Portooržu/Luciji imaš: pizzerija Rustika in Santa Lucia, ribja kantina, mehiška...
v Izoli: pizzerija Primavera, ribja kantina v centru mesta, Marina....
v Kopru: planet Tuš in spar, pizzerija Capris, kitajska restavracija...

Skoraj povsod imajo menije: kosilo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem