cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrana-kdaj v mleku?

clock-img

16.04.2006, 20:51

clock-img

eya

pencil-img

4615

Našega malega že dva dni močno napenja, ka črviči v črevesju in prdi. Če je zbujen, joka in ga moramo trepljati po ritki, da se potolaži, če pa ga muči v spanju, zraven stoka in jokca.
Sem že kar nekaj prejšnjih nasvetov prebrala-ene lahko jeste vse, srečnice.
Zanima me, kdaj približno pride določena sestavina iz hrane v mleko? Kakšno "strategijo" ste imele same pri iskanju hrane, ki malčku škodi?
Ker jaz zdaj že dva dni pazim, pa ni še nič bolje.

clock-img

16.04.2006, 20:58

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

eya. Nic nisi napisala koliko je star? Ves najbolj pomaga, ce se izogibas mleku in mlecnim izdelkom. Ampak telo rabi kar nekaj dni, da zadevo "spravi iz sistema", zato ne pricakovati rezultatov iz danes na jutri. Je pa dejstvo, da je najvec mamic omenilo ravo ta nasvet, ki se je izmed mnogih se najbolj obnesel.. Drugace pa zadeve kar hitro prehajajo v mleko. Odvisno je predvsem od tega kako hitro to prebavis, torej je zadeva lahko zeeeelo hitro ze v mleku. Je pa o tem tezko govoriti, ker so ene stvari lazje prebavljive in posledicno prej v mleku kot druge..

_____________________________

Gospa sem.

clock-img

16.04.2006, 21:23

clock-img

eya

pencil-img

4615

Ja, res sem pozabila...star je dva tedna.

clock-img

16.04.2006, 21:55

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Aha. Se ti zna zgoditi, da bo to trajalo kaksne tri mesece. Oba moja otroka je zvijalo cca 3 mesece, neglede na to kaj sem jedla.. Cimmanj se obremenjuj. Bo minilo. Vso sreco! user posted image

_____________________________

Gospa sem.

clock-img

17.04.2006, 22:08

clock-img

renan

pencil-img

1377

Sem nekje prebrala, da hrana pride po 6 urah v mleko.

LP,
Renan

clock-img

17.04.2006, 23:17

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Renan, ja, to bo nekaksna okvirna ura, ker po 6 urah je clovek tesc in potem je vsa hrana najbrz v krvi in potem tudi hitro v mleku.

_____________________________

Gospa sem.

clock-img

18.04.2006, 10:30

clock-img

Anonimen

Seven ima prav.Večina nas je dala obdobje kolik skoz.Potrebno je malo popazit vsaj prve tri mesece,kaj ješ.Ne surove zelenjave,ne surovega sadja,ne pikantno,ne stročnice,ne vsega mesa(priporočljivo je belo)in pomoč poiskat v čajčkih in kaplicah proti kolikam in seveda veliko potpljenja z jokajočim dojenčkom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem