cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hrček ima predolge zobe

clock-img

20.08.2008, 19:48

clock-img

staši

pencil-img

367

prosim povejte kaj naj storimo ,naš ruski hrček ima predolge zobke to pa sem opazila včeraj ko sem videla da ne more zgrist  večji kos hrane.Sem ga opazovala in potem sem mu pogledala usta in videla da ima zobe tako da ne more prijet hrane za grizenje in postal je full suh.

clock-img

20.08.2008, 19:51

clock-img

tažana

pencil-img

1601

v kletko mu daj čim več takšnih stvari, ki jih rad grize.

clock-img

20.08.2008, 19:55

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Al pa k veterinarju, da mu jih zbrusijo.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

21.08.2008, 13:03

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

ker ima predolge zobke, sam več ne more jesti, tako da ga čimprej pelji k veterinarju, da ti ne bo poginil. srečno

clock-img

26.08.2008, 14:17

clock-img

staši

pencil-img

367

smo včeraj bili pri živinozdravniku in mu je odščipnil spodaj zobke .Samo ko sem mu doma dala hrano večje kose sploh ni mogla grizt in je samo lizala ,čakam da vidim kaj bo danes zvečer.

clock-img

26.08.2008, 14:34

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

super, da so ji poštimali zobke user posted image
po moje jo še malo boli, zato ne more gristi.
daj ji manjše koščke hrane, kakšno sadje mehkejše ali kaj podobnega.
za vnaprej pa poskrbi, da bo tvoja hrčica vedno imela v kletki kamen za brusit zobke, dobiš v vsaki trgovini za živali, pa tudi v Merkatorju itd..

clock-img

27.08.2008, 13:52

clock-img

staši

pencil-img

367

žal je naša hrčica včeraj zvečer ko sem prišla iz službe ležala v svoji hiški ob polni skledici mrtva .Imamo že načrt za drugo samo mi jo je res žal ker ti živalca res priraste k srcu.

clock-img

27.08.2008, 14:20

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.08.2008, 18:15

clock-img

staši

pencil-img

367

hvala

clock-img

29.08.2008, 00:37

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

user posted image user posted image  Moje sožalje.user posted image user posted image  

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

29.08.2008, 21:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem