cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hotel ajda- moravske toplice?

clock-img

26.03.2012, 17:01

clock-img

zita

pencil-img

296

Zanima me, če je kdo že bil v hotelu ajda v moravski toplicah? Imamo 6 letnika in 1 letnika. Moravske toplice še nsimo bili. Kkao se vam zdijo, primerne za otroke. Do sedaj smo bili samo v Čateških ali Termah Olimie, bi pa mal zamenjaliuser posted image

clock-img

26.03.2012, 21:36

clock-img

tajtaja

pencil-img

2089

Mislim da boste zelo zadovoljni v naši prelepi prekmurski ravniciuser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

clock-img

26.03.2012, 21:57

clock-img

pelin

pencil-img

1701

V hotelu Ajda sicer še nismo bili, smo bili pa v Prekmurki vasici v Moravskih toplicah....v primerjavi s Čateškimi in Olimjem, kjer smo tudi že bili, so mi Moravske toplice najbolj simpatične...sami notranji bazeni imajo sicer v primerjavi s Čateškimi, manj zanimivosti (toboganov in ostalih for) za mulčke, je pa mene čisto prevzela okolica....Bili smo maja in smo se našpancirali in nakolesarili do vrha...

< Sporočilo je popravil pelin -- 26.3.2012 21:59:45 >

clock-img

26.03.2012, 23:02

clock-img

malimali21

pencil-img

6

V hotelu Ajda še nisem bil sem pa bil v hotelu Termal, ki je malo slabši kar se tiče zadev za otroke. Maš pa v hotelu Ajda zunanji bazen za otroke in pa v Termah 3000 zunanji in manjši notranji bazen. Drugače pa je tudi hrana meni odlična in pa veliko družin lahko srečaš z malimi otroki tako, da priporočam!
Še to se mi dopade da je samopostrežni zajtrk in večerja, da je veliko raznolike hrane.
Otroška ponudba otroško igrišče otroški bazen skakalni bazeni tobogani s posebnimi efekti, otroška animacija.

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 22.10.2012 17:30:29 >

clock-img

27.03.2012, 01:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.03.2012, 10:17

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi smo bili tam pred dvemi leti in smo bili zelo zadovoljni.
Hotel je ok,sobe tudi, edina kar mi ni blo všeč je bla hrana,ker je bla bolj taka brez okusa,ma se je dalo jest :)
Kopali smo se predvsem zunaj,ker smo bili poleti tam in nam je blo res všeč.Naša tamala še zdaj večkrat omeni te toplice,ker je bila navdušena in večkrat vpraša kdaj gremo spet user posted image
Tako,da priporočam,pejte in se fajn imejte!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem