cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hotel Olympia -stavba B

clock-img

14.04.2008, 13:52

clock-img

zofa

pencil-img

78

V Relaxovem katalogu sem zasledila ugodno ponudbo v hotelu Olympija, kjer imata dva otroka brezplačno, vendar le v primeru če se biva v B stavbi tega hotela. Prosim vse, ki bi kaj več vedele o tej B STAVBI če mi lahko sporočijo.
Ali je ta stavba slabša od samega hotela oz.bolj oddaljena od plaže ipd.Hvala za odgovore, Lp, Zofa

clock-img

14.04.2008, 13:58

clock-img

zofa

pencil-img

78

ups, pozabila sem napisat, da so se ta hotel nahaja v Vodicah pri Šibeniku !!

clock-img

14.04.2008, 14:25

clock-img

Andra

pencil-img

825

Ojla,

mi smo tu letovali, ampak v hotelu. Kako znotraj zgleda stavba B ne vem, hotel je pa ful zrihtan. Do plaže imaš čisto blizu, edino iz stavbe B moraš hodit v hotel na hrano, je pa  tudi čisto zraven. je pa v Vodicah vedno ful gužva, tako, da moraš biti pripravljena na to. 

clock-img

14.04.2008, 16:09

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Mi smo bili lani v stavbi A. Stavba B pa je z podaljšanim hodnikom povezana od jedilnice oz stavbe A. Kako tam zgleda ne vem, ker nisem šla pogledat, samo mislim, da ni nič slabše od stavbe A. Mislim pa, da ima stavba B še celo malenkost bližje do morja, ker je stavba B bolj proti plaži in sem videla, da so tam ljudje hodili na plažo, mi pa smo morali mimo recepcije in bazena. Drugače pa je res lepo opremljen ta hotel in tudi hrana raznovrstna in okusna. Mi se tja še zagotovo vrnemo. Gužva pa je itak vsepovsod na hrvaški obali, sploh v Dalmaciji. Vprašaj na RElaxu kakšna je razlika med A in B stavbo. Skratka meni je bil ta hotel zelo všeč.

clock-img

14.04.2008, 20:39

clock-img

Andra

pencil-img

825

user posted image

Kolikor sem gledala po netu, tudi stavba B ni nič slabša od glavne zgradbe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem