cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hotel Haliaetum- Simonov zaliv

clock-img

12.03.2010, 07:10

clock-img

nbiba

pencil-img

161

ima katera izkišnje z hotelom Haliaetim v Simonovem zaslivu? Zanima me hrana, sobe, bazen...Je primeren za starejše ljudi? Tja bi namreč poslala za en teden mamo in očeta.

clock-img

14.03.2010, 21:34

clock-img

nara123

pencil-img

98

Jaz ti lahko rečem,da je hrana odlična in predvsem pester izbor jedi vse je samopostrežno,sobe so meni sicer boljše v depandansah(večje) je pa prednost hotela da imaš zajtrk v jedilnic pri recepciji na ostale obroke hodiš v restavracijo nad plažo,če pa si v depandansi pa imaš vse obroke v restavraciji.
Skratka SUPER,lansko leto smo bili 2x čez poletje tam in letos gremo zopet...... 

clock-img

04.05.2010, 21:51

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

v kratkem gremo tja 3 letnikom ... torej ima še katera kakšne izkušnje ... bazen npr.?

clock-img

10.06.2010, 07:49

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mene tudi zanima...gremo konec meseca s skoraj 3 letnico. Če je katera bila, me zanima predvsem kakšna je plaža...

clock-img

10.06.2010, 13:36

clock-img

aleži

pencil-img

1903

Think Pink

V San Simonu imaš:
- tobogan
- mivko v vodi in igrala na mivki
- "mini Izolo" kjer lahko rišejo, igrajo
- restavracijo (pomfri, pizzo, sladoled...)
- bar
- sprehajalno pot do Svetilnika kjer so tudi igrala in urejeno koplišče

user posted image

user posted image

Brezplačno ne vem če je, ker lani se je plačalo. Lahko se pozanimaš in vprašaš, ker si gost hotela, če greš zastonj. Drugače je tudi med San simonom in marino kopališče brezplačno s kamenčki, brez igral.

Hotelskega bazena ne poznam, sicer pa izkoristi morje.

< Sporočilo je popravil aleži -- 10.6.2010 13:39:34 >

clock-img

19.06.2010, 08:10

clock-img

sisi*

pencil-img

35

Plaža je zastonj za hotelske goste.
Hrana je super, velika izbira in samopostrežna. Nas so dali v hotel Mirta (to se tam odločijo ali te dajo v Mirto ali Haliaetum) in so bile sobe zelo prostorne. Mi imamo dva otroka pa smo imeli veliko prostora. hotel Mirta je tudi čisto prenovljen. Zelo lep.
Bazen je pač eden, plavalni. Ampak za prvo silo je vredu. vVendar je poleti zaprt.

Plaža je meni vredu. Majhni kamenčki ob morju. Za otroke lahek dostop. Veliko sence lahko najdeš. Na plaži imaš tudi peskovnik, kjer se lahko otroci igrajo. In vse kar je že Aleži napisala.

Nam je bilo všeč.

clock-img

24.01.2011, 09:58

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

A so sobe in sanitarije v hotelu čiste? Mislim dovolj čiste, za plazečega se otroka?

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 24.1.2011 9:59:02 >

clock-img

17.03.2013, 21:46

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

OK, to, da je čist, sem že ugotovila na drugih forumih. Danes smo pa bli tam malo v izvidnici in je bla plaža precej umazana, igrala čisto uničena in že nevarna. Je že res, da še ni sezone in da lahko to še popravijo, me pa vseeno zanima če kdo ve kako je na plaži poleti in pa če je ful gužva?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem