cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hortenzije

clock-img

12.06.2007, 09:43

clock-img

meta22

pencil-img

562

zunaj imam posajen že gar velik grm hortenzij. vsako jesen ga porežem, pa se mi zdi da je zaradi tega drugo leto manj cvetov. tako tudi letos: grm je že gar lepo razraščen, samo o cvetovih ne duha ne sluha.  a ve grm v jeseni porežete?

lp
meta

clock-img

12.06.2007, 09:46

clock-img

Anonimen

ne jaz jeseni nič ne porežem. pustim do pomladi ko začenjajo spet odganjat. potem vidiš kaj je suho in kaj je še ok. in porežeš sam kar je suho. men kr fajn delajo. no so delale k zdej jih nimam več k smos e preselili

clock-img

12.06.2007, 13:07

clock-img

san

pencil-img

4176

jaz naredim isto kot lara

se spomnim, da je mami vedno govorila, da se hortenzij ne sme obrezat, ker potem ne delajo cvetov

lp, s

clock-img

12.06.2007, 13:19

clock-img

meta22

pencil-img

562

no, sem vedela, da bo nekaj takega!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.08.2007, 08:22

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Pri nas mama vedno pusti čez zimo vse, spomladi pa samo cvetove od lanskega leta odstrani. In kar lepo uspevajo.
Vrhnjega brsta ne smeš odstranit, ker je tam zasnova za cvet. Zdaj veš za drugo leto, pridemo gledat, kako cvetijouser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem