cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

homeopatija in seneni nahod

clock-img

24.03.2005, 07:50

clock-img

Miško

pencil-img

189

Hi

Zanima me, če ima katera izkušnje z zdravljenjem alergije/seneni nahod s homeopatijo in pa naslov kakšnega dobrega homeopata. Menda se s tem ukvarja neki dr. Hribar iz okolice Kranja, vendar v telefonskem imeniku ne najdem njegove tel.št. Nad uradno medicino sem že obupala,ker me hoče filat z gorami zdravil, ki pa malo pomagajo, malo pa ne. In lani, ko sem bila noseča, nisem seveda jemala ničesar, pa je bilo stanje približno enako, kot če sem se filala z zdravili. Letos spet ne smem jemati ničesar, ker dojim, pa me zadeva že kakšen teden fajn matra. Ravno ko uspem uspavat svojega mulčka, pa moram kihnit :)

Hvala in lp

Miško

clock-img

24.03.2005, 09:05

clock-img

Anonimen

HRIBERNIK TOMAŽ DR. MEDICINE
HOMEOPAT
BELSKA CESTA 42 (04) 255 50 70

Mojo frizerko je zaradi hude alergije na spreje in sadje uspešno pozdravila ena hometopatinja, pa ji pred uradna medicina 2 leti ni mogla pomagati. Skoraj je že morala prenehati opravljati svoje delo, ko jo je ta homeopatinja v parih poskusih čisto ozdravila.

clock-img

24.03.2005, 09:06

clock-img

Anonimen

Belska cesta je v Preddvoru.

clock-img

24.03.2005, 19:34

clock-img

Miško

pencil-img

189

Hvala Splišni

Miško

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem