cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hoja otroka in zahiranček

clock-img

17.05.2010, 15:11

clock-img

grisolino

pencil-img

28

ima katera otroka ki se je rodil kot zahiranček in ima zdej težave pri razvoju,hoji???

clock-img

18.05.2010, 16:43

clock-img

simy37

pencil-img

11

Nimam takega otroka, ga pa ima moja prijateljica. On nima težav pri hoji, je pa kar precej zaostal v razvoju, star je devet let, zelo slabo govori in obiskuje posebni program ( bivši OVI ). Je pa res, da je nisem nikdar spraševala kaj bolj konkretnega. Če pa želiš, jo lahko povprašam! Kaj te zanima? Samo hoja, ali še kaj drugega?

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem!

clock-img

20.05.2010, 11:50

clock-img

grisolino

pencil-img

28

ja zanima me kolk je biu težak ob rojstvu pa velik...pa če je drgač biu zdrav,al pa je imel sam v fizičnem razvoju , kot so sedenje,plazenje ,hoja... ,kolk je biu star k je shodu,mi sicer hodmo na terapije in kr hvala bogu napredujemo ampak bolj počas...stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori...

clock-img

31.05.2010, 08:40

clock-img

barni

pencil-img

1096

Ja pa saj hoja pri opori pri 15mesecih sploh ni nič posebnega. Od kolegice punčka je čisto ok (s tem mislim glede poroda in nosečnosti), pa je shodila s 16. meseci.

clock-img

31.05.2010, 08:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: grisolino
stari smo 15 mes.pa hodimo sam ob opori...

In v čem vidiš tu problem?
Poznam kar nekaj mamic, ki imajo podobno stare user posted image pa še ne hodijo. Tak da...ne vem.
Od kolegice user posted image bo stara 14 mesecev in nogice še sploh ne premakne in ji je DR. rekla da je vse OK, da bo vse ob pravem času, ko bo na to pripravljena¨.

clock-img

01.06.2010, 10:13

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Naša je stara 17 mesecev, pa še ne hodi sama. Ob opori hodi že kakšna dva meseca, spustiti se pa še noče. Pa ni bila zahiranček niti pri porodu ni bilo zapletov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem