cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hipp kašica-NUJNO

clock-img

14.07.2010, 10:24

clock-img

lusika

pencil-img

21

Še vedno sem v šoku. Našemu malemu princu sem prej dala hippovo sadni kašico (jabolko, breskva), kupljeno v Muellerju na Rudniku. Pojeva ene 5 žličc, nakar se pojavijo črne pikice, premešam, not pa ogromen kos plesni. Rok uporabe do 29.4.2011.
Pediatrinja pravi, da ni panike.
Zanima me, komu se to prijavi.

Hvala

p.s. tiste, ki mislite bit pametne, zakaj dajem to in ne svežega sadja, se raje dajte vzdržat, ker se mi tega ne da brat in vem, da sem lenoba, blablablabla....

clock-img

14.07.2010, 10:40

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ne HB se nam to še ni zgodilo...sem pa že 1x vrgla stran kašico, ker se je pokrovček upogibal! Ker če se upogiba pomeni da kaša ni dobra, tako da jaz vedno to preverim...a pri tebi je bil kozarček dobro zaprt?
Komu se prijavi ne vem, mogoče na zvezo potrošnikov slovenijeuser posted image

clock-img

14.07.2010, 10:42

clock-img

lusika

pencil-img

21

Ni bi kozarček, tisti paketek kot skutke recimo. 4 skupaj so pakirane in odprl se je čist normalno user posted image

No, najdla, tale je bil:

http://www.hipp.si/sadna_malica_jabolko_breskev

clock-img

14.07.2010, 10:51

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Aha, nisem še nikoli kupila tega..a se mora to hraniti v hladilniku?

clock-img

14.07.2010, 10:56

clock-img

lusika

pencil-img

21

Jaz sem sicer imela v hladilniku, ampak v trgovini recimo je na policah. Sem javila zdravstvenemu inšpektoratu in na Hipp slovenija, pa da vidimo...

Navodila za uporabo in shranjevanje: Hranite pri sobni temperaturi. Kašice ni potrebno pogrevati. Primerna je za malico ali posladek. Po odprtju lahko lonček hranite v hladilniku največ 12 ur.

< Sporočilo je popravil lusika -- 14.7.2010 10:57:40 >

clock-img

14.07.2010, 10:57

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Aha, no jaz itaka ne zaupam tej plastiki, ne vem tisto v kozarčkih se mi zdi vseeno boljše..čeprav se bolj redko poslužujem teh kupljenih kašic

clock-img

14.07.2010, 10:59

clock-img

lusika

pencil-img

21

Mah sej jst tud, to imam če kam grem, recimo. Danes pa sem bila tolk lena, da se mi res ni nič dalo in sem mu kr tole dala user posted image  

clock-img

14.07.2010, 12:34

clock-img

urshak

pencil-img

385

Lej, to se zgodi. Pred kratkim smo tule pisali o skutkah ljubljanske mlekarne, ki so bile plesnive, pa so bile tudi še uporabne. Si pač imela smolo in naletela na takšno. Če je nisi zavrgla, jo nesi nazaj, ali pa jim pojdi tja povedat.
Ti pa verjamem, da si se ustrašlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem