cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hipertonija, vloga za vrtec

clock-img

16.02.2007, 11:01

clock-img

andrejalj

pencil-img

106

Me zanima, če katera ve...

Je na vlogi za vpis otroka v vrtec pametno, pomembno, da se v rubriki 'navedite zdravstvene posebnosti, ki jih mora vrtec poznati za varnost in ustrezno delo z otrokom' omeni hipotoničnost otroka?
Ali je bolje, da se zdravnik na sistematskem pregledu pred vstopom otroka v vrtec 'odloči', če je pomembno opozoriti vrtec o tem ali ne?

andrejalj

clock-img

16.02.2007, 15:51

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Pomoje škodit ne more, če omeniš.

clock-img

16.02.2007, 18:45

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj je tud hipertonik, a ker to ni bolezen, pomoje nima smisla pisat...saj v vrtcih nimajo fizioterapevtov...kljub hipertonosti otrok lahko cisto normalno funkcionira in zivi kot ostali...da bi se pa zaradi tega kej posebno z njim ukvarjal pa tud pri svojem ne vidim nobene potrebe...pa je imel zelo hudo obliko hipertonije...

clock-img

17.02.2007, 10:35

clock-img

MALINČICA

pencil-img

1007

Po moje pa bi bilo dobro, da to dopišeš na vlogo. Jaz sem lani v skupini imela eno hipertono deklico in so nas starši opozorili na to. Se mi je zdelo fajn, da sva vedeli, ker so se razlike videle predvsem pri obisku telovadnice in nasplohh pri gibanju.  

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

clock-img

19.02.2007, 09:59

clock-img

andrejalj

pencil-img

106

Bojim se, da bi bilo to preveč za osebje v vrtcu, ker imajo gužvo in se ne bi mogla ena vseskozi ukvarjati z enim otrokom, potem ga ne bodo sprejeli, če bi opozorila na to. Recimo...
In če bi bil sprejet, bi pa opozorila osebje, da ima fantek težave v gibanju, da bi bile pozorne. ma ne vem.....

clock-img

19.02.2007, 11:29

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja potem pa ne napiši nič in ko bo sprejet, potem opozori njegovo vzgojiteljico.

clock-img

19.02.2007, 15:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst za svojega vem,da ne bom nic pisala,ker ga ne zelim locevat od ostalih...bom pa enkrat omenila vzgojiteljici, da je pac malo bolj neroden zaradi tega in mogoce tudi malo drugace drzi stvari kot ostali...to je pa tudi vse...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem