cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

hemeroidi?

clock-img

23.02.2006, 16:14

clock-img

Anonimen

Mesec dni po porodu imam težave pri odvajanju blata. Sicer nisem zaprta, blato normalno. Bolečine pa take, kot bi noževo rezilo odvajala. In na papirju sveža kri. So to hemeroidi? Kako sploh izgledajo hemeroidi? Meni iz ritnika nič ne štrli ven user posted image Po opravljeni potrebi pa me še kake 15 minut boli.

clock-img

23.02.2006, 16:23

clock-img

tulip

pencil-img

917

Hemeroidi so vozlički, ka natanejo na črevesu. Lahko so zunanji, tako da jih vidiš okrog zadnjične odprtine, so lahko kot lešniki ali orehi debele bunke ki bolijo ko user posted image , lahko pa so notranji, da jih sicer ne vidiš, jih pa čutiš! Lahko bi šlo pri tebi za notranje hemeroide...če si potipaš črevo, a čutiš kakšne vozličke?
Če gre za to, pomaga mazilo Modolex- dobiš v lekarni, ni na recept oz. ga moraš plačat.  Pa hlajenje obolelega predela ter potiskanje vozličkov nazaj not, če prilezejo na sončni dan. Ni prijetno, je pa učinkovito!
Sicer pa se pokaži oz. posvetuj z ginekologinjo!

clock-img

23.02.2006, 16:38

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Jaz sem imela iste probleme med CELO nosečnostjo user posted image Sem že pravi strokovnjak za rit user posted image Je potem prišlo tudi do tega, da sta mi dva lešnika pogledala ven in še zdaj ju imam user posted image Ampak hvala bogu ne boli več.

Ni nujno, da so hemeroidi. Jaz sem šla na pregled k proktologu in je bla fora v tem, da se je zaradi tršega blata koža notri malce pretrgala in potem je vsako odvajanje ranico spet odprlo. In ko se je stvar zacelila, se je naredila kožna guba, ki je bla tok dolga, da je ven pogledala, beri moja lešnika. Modulex ni pomagal, bolje je bilo s Faktu kremo, ki so mi jo dali v porodnišnici, pa še to ni čisto izginilo. Jaz sem si po vsakem odvajanju umila rit z mrzlo vodo, potem pa na vatko malo olivnega olja in obrisala. Nekajkrat sem po nasvetu proktologa prst pomočila v olivno olje pa v rit in malo masirala boleče mesto. Groza, ampak je še najbolj pomagalo, da se je ranica zacelila pa zdaj ne krvavim več user posted image

clock-img

23.02.2006, 20:24

clock-img

ameli

pencil-img

871

Tudi jaz sem jih fasala med porodom . Sem pa se jih hitro rešila s pomočjo robčkov za analno higieno in tuširanja z mrzlo vodo. Mislim, da je trajalo cca. 3-4 tedne in se je stanje popravilo.

clock-img

23.02.2006, 21:56

clock-img

renan

pencil-img

1377

Sem imela podobne probleme. tudi pred nosečnostjo tu in tam..ko boš šla v avstrijo, kupi v lekarni kremo hadensa in jo nanašaj na anus. ful pomaga takoj, ker hladi obolelo mesto, že čez nekaj dni pa stvar pozdravi...

lp,
renata 

clock-img

24.02.2006, 00:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Meni so se pojavili po drugem carskem rezu.Zdaj pa nimam kakšnih hudih problemov s tem.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

24.02.2006, 07:34

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

tudi jaz sem imela probleme med nosečnostjo s hemeroidi, bolelo me je k user posted image ...pomagala mi je samo krema od Justa Tea Tree, enkrat sem se namazala in bolečina je izbinila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem