cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

help celulit

clock-img

17.05.2006, 14:00

clock-img

mynyka

pencil-img

66

hy!a ima katera izmed vas kremo za odpravljanje celulita???katera krema najbolj pomaga??a je res dobra tista:good by celulite??user posted image

_____________________________

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

clock-img

17.05.2006, 14:21

clock-img

ona

pencil-img

3685

Jaz sem provala že miljon krem,še najboljša je od VICHY ta nova!
Drugače pa brez miganja ne bo nič!Lahko se mažeš nonstop,samo če tudi ne dovolj telovadiš se ne da dosti pomagati.Pa še med tuširanjem se je dobro zmasirat z mrzlo vodo,potem toplo in na koncu mrzlo,da pospešiš prekrvavitev kritičih delov1V glavnem pa dosti miganja in potem so tud kreme uporabne!

clock-img

17.05.2006, 14:36

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Večen problem ženskuser posted image ...Tudi jaz sem se že mazala z dosti žavbami, pa lahko povem, da brez telovadbe ni ničuser posted image . Odkar sem začela delati vaje za noge in uporabljati kremo od Afrodite (imam tudi rahlo dieto in spijem veliko vode), se je pa le pokazal majhen razultat. No, poleg tega sem izgubila še kakšno kilco.

< Sporočilo je popravil Mala Vita -- 17.5.2006 14:37:34 >

clock-img

18.05.2006, 08:48

clock-img

Kofi

pencil-img

831

Meni pa je najboljši od Dove - Firming gel...1600sit. Pa mi ful zgladi kožo. Se moram itak skoz mazat ker mam suho kožo, pa namesto navadne kreme dam to gor - samo na bedra...pa celulita že kr lep cajt nimam več (tolkouser posted image )user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem