cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

grand canyon

clock-img

31.05.2012, 10:45

clock-img

Anonimen

je mogoče kdo šel peš v sam canyon? kakšna je pot za nazaj gor? če je 11 ur hoje nazaj gor je verjetno mal bolj položna. al je 11 ur za američane? :) :) in kako je z raftanjem tam?

clock-img

31.05.2012, 10:52

clock-img

Morgan

pencil-img

21

Sem sicer bila v Grand Canyonu, ampak nismo se peš spustili, tako, da ti tega ne znam povedat.
Bi ti pa svetovala, če boš že šla na tisti konec ZDA in misliš tam trekkat, da si morda ogledaš Zion national park - meni je bil res zelo zelo všeč, manjši kot Grand Canyon in precej bolj slikovit.

http://www.nps.gov/zion/index.htm

clock-img

31.05.2012, 11:02

clock-img

Anonimen

mi smo tud ekrat že bli ampak samo na vrhu, mamo pa v planu tudi zion park. kok je pa oddaljen od grand canyona. mi letimo do Las vegasa iz tam pol GC pol pa še California.

clock-img

31.05.2012, 11:06

clock-img

Anonimen

sm že našla, 250 milj, mam prou?

clock-img

01.06.2012, 15:00

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi smo bili v Bryce Canyonu, Zionu in Grand Canyonu. Zadnji me je najmanj fasciniral. Poti za dol je kar nekaj, ma 11 ur ni. Jaz sem bila takrat noseča in nisem šla dol, šel je mož, vendar ne čisto do konca. Mislim, da nekje do polovice, pa ga ni bilo ene 2 uri.
Meni je bil najbolj všeč Bryce.

clock-img

19.06.2012, 19:39

clock-img

Sara_T

pencil-img

14

Mi smo leteli v las vegas, nato pa šli v Death valley, ki ga toplo priporočam. Je zelo razgibano in pestro. Ogledali smo si še Joshua tree, Zion, Grand canyon in Bryce. Meni osebno je bil Bryce daleč najlepši.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem