cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gradnja hiše

clock-img

22.03.2007, 11:33

clock-img

kimmii

pencil-img

132

Povejte mi tisti, ki gradite hiše ali ste jo že zgradili, kakšne so cene. Koliko stroškov ste imeli z vsem od začetka do vselitve. Kakšna kvadratura hiše,....
Hvala.

clock-img

22.03.2007, 13:02

clock-img

Anonimen

midva sva šele  začela, ampak ti lahko povem, da sva za papirje in drenažo + izkop dala že 2 mio, pa ni še nikjer nič...

kako bo naprej ne vem.. Za temelje in zadnjo armirano steno, imava predračun 10.000 EUR (hiša 11x8), streha itak 1.5 mio, okna tud cca. 2 mio...

ma ne vem.. groza je to tuhtat..

clock-img

23.03.2007, 11:45

clock-img

2mama

pencil-img

425

mi adaptiramo, ampak tako korenito, da ni ostalo nic razen zunanjih sten (nobena notranja ni bila nosilna). ravno zaradi papirjev in rusenja (samo rusenje in odvoz materiala bi nas stalo cca 2 milio). za zdaj so bili taki stroski (hisa ima 160 kvadratov): okna in vhodna vrata 1,6 milio, streha, ostresje in zlebovi 2,8 milio, vodovod in ogrevanje s pecjo vred 1,8 milio, predracun za fasado in izolacijo 2 milio. zidarja placujeva sproti, skoraj vse razen tavelikih zadev delamo sami.

clock-img

23.03.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

zaenkrat smo zagonili skoraj 37 mio za vse od papirjev in gradnje, brez parcele. no pa še nismo vseljeni. še ene 10 pa bomo pomoje do tam da bo bajta zrihtana v nulo.

clock-img

23.03.2007, 22:15

clock-img

rija

pencil-img

15589

od začetka do konca ene 230 tisočakovuser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem