cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

grad bogenšperk

clock-img

15.06.2009, 08:32

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Punce pozdravljene!

Imam problem...z mojim user posted image  se bova poročila konec julija na gradu Bogenšperk. Imela sva namen da na gradu opraviva civilno in cerkveno poroko. Vse sva si že uredila na UE rezervila poročno dvorano, grajsko kapelo, na kar nama v JZ Bogenšeperk povedo da duhovnika si morava pa sama organizirati. O.K. pokličeva duhovnika na župnijo Šmartno pri Litijo in... problem. Midva sva zadnji par na tisti dan in imava uro civilne poroke ob 16. uri, duhovnik pa bi prišel na grad šele po pol osmi uri zvečer, ko bi bil mir. In sedaj problem...midva sva doma cca 100 km od kraja poroke in kje sedaj najti duhovnika ki bi izvedel cerkveni obred na gradu? Ali mi lahko katera pomaga? Pozna katera duhovnika ki je dokaj liberalno usmerjen, razgledan...ki ni prevelik verski fanatik in bi se bil pripravljen zapeljati na grad Bogenšperk in opraviti obred cerkvene poroke?

lp!

P.

clock-img

15.06.2009, 08:51

clock-img

zband

pencil-img

657

poslal sem ti z.s.

clock-img

15.06.2009, 11:45

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Hvala!

Sem ga že poklicala...mogoče se bo dalo kaj organizirati.

clock-img

16.06.2009, 14:19

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Imam problem...z mojim user posted image  se bova poročila konec julija na gradu Bogenšperk.

O fak! dobro se čuje kje si se poročila? v gradu bogenšperk hihihihihih

clock-img

16.06.2009, 14:27

clock-img

polho3006

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Imam problem...z mojim user posted image  se bova poročila konec julija na gradu Bogenšperk.

Nisem se še poročila...ne vem pa kaj je tukaj smešnegauser posted image user posted image

Če še nisi slišala za ta grad   http://www.bogensperk.si/index.php?lang=si&url=3

clock-img

18.06.2009, 09:14

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Nisem se še poročila...ne vem pa kaj je tukaj smešnegauser posted image user posted image

Če še nisi slišala za ta grad   http://www.bogensperk.si/index.php?lang=si&url=3

Prelep je, res prelep. Tu pa res paše ena lepa nevesta v belem.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem