IZVIRNO SPOROČILO: roberta
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
men se to zdi čist ok. eni se grejo te moderne psihologije in pretiravajo v nulo imho.
a potem tudi spoznanja moderne medicine zavračaš?
Roberta sorry ampak tle si pa ornk v temo brcnila. Je bistvena razlika med medicino in psihologijo. Eno je veda, drugo pa empirična znanost.
Ko smo se mi rodili, cca 30 let nazaj, je bil zelo popularen neki ameriški psiholog in dosti staršev se je držalo njegove metode. Npr. on je bil mnejna, da je lahko že 1,5 mesečni otrok razvajen. No, po 30 letih je priznal, da se je v marsičem motil. Tako se lahko zgodi tudi današnjim novodobnim psihologom, ki vsak svojo teorijo tumba.
Štorkljica, glede govorjenja pred otrokom, se mi pa tvoj primer res ne zdi sporen. Če bi grdo o njej govorila se strinjam, da ji lahko pokvariš samopodobo. V bistvu si se ti z njenimi cvetkami bolj bahala
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif)
. In tudi jaz se strinjam, da ji pri 5 letih to najbrž ne bo več všeč, ker bo hotela bit resna punca, danes pa ji po mojem to samo laska. Moja bi se še bolj afnala, če bi tako o njej pred drugimi govorila. Bomo vidli kako bo čez eno leto, sedaj jih ima šele 17m...