cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gostilna z igrali v Kranju

clock-img

19.07.2006, 22:08

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Z vašo pomočjo smo uspešno kupili svečo in prt za krst user posted image . Zdaj pa premišljujem kam naj potem odpeljeva družino in botre za zgodnjo večerjo. A je v Kranju ali okolici kakšna gostilna z igrali (pa da ni ravno picerija)? Dosti otrok bo in bi bilo fino, če bi bla kakšna igrala. V Tacnu je sicer Košir, ki ima tudi napihljiv grad, samo se mi zdi mal predaleč.

Hvala

O.

clock-img

20.07.2006, 12:34

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

http://www.intersport-kranj.si/?Gosti%9A%E8e 

Tlele majo nekaj za otrike, to je Gostišče Dežman na Kokrici. Men majo tud ful dobr za jest, z mojmu ponavadi naročiva ploščo za dve osebi, pa komaj pojeva.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

20.07.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

V Brunarici na Kokrici imajo ful šponski tobogan. Je pa bolj skomercializirano in tudi drugih igral ni, samo je luštno, ker je v taki globoki senci. Ostalo se pa bolj na picerije zastopim...

clock-img

20.07.2006, 13:22

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz nimam pojma, še za Dežmana nisem vedla, pa se tudi kdaj mimo peljem.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem