cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gostilna ribič-soline

clock-img

01.06.2011, 21:10

clock-img

sabri

pencil-img

1291

Midva sva se na hitro odločila, da greva na našo obalo se poročit s pričama in starši, pa nama je svetovala na UE to gostilno, sva se zapeljala do tja mimo solin, malo ven iz Lucije, plac super, ob morju za parkirat dosti, samo zanima me, če kaj poznate, ali je ok, ali je ful draga? Ker morava gledat mal tud na ceno, na žalost, ker se zida istočasno, pol pa veste, kam gre denar. Hvala.

clock-img

01.06.2011, 21:40

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Ribič je zelo dobra gostilna, ampak kr draga, tako da se kr pripravi na zasoljeno ceno. Je pa finooo, zdej se mi sline cedijo...aja pa čestitke za poroko user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

02.06.2011, 06:01

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Midva sva se na hitro odločila, da greva na našo obalo se poročit s pričama in starši, pa nama je svetovala na UE to gostilno, sva se zapeljala do tja mimo solin, malo ven iz Lucije, plac super, ob morju za parkirat dosti, samo zanima me, če kaj poznate, ali je ok, ali je ful draga?

Odlična in zelo draga.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

02.06.2011, 08:10

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Kot so ti že napisale je pri Ribiču.

Sicer pa, ni gostilne , ki bi bila zeloo dobra in poceni. Nek nivo morajo met. Če ne je pa hrana kot v menzi,..

Midva sva se poročila in mela fešto v Strunjanu v Primorki. Je pa tam tudi drago.

Če si se že odločla, da nardiš v ožjem krogu, reskiraj ta dnar, pa pojdi na fajn večerjo al kosilo. Ne šparaj, pa da boš jedla pomfri in pohane zrezke. Kak cegu bo že še počakal.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

02.06.2011, 08:54

clock-img

sabri

pencil-img

1291

Ej hvala, ma saj je res, ker je ful dobr videt od zunaj, samo okvirno je fajn, da se pripraviš, kolk lahk pride račun, da te pol na rit ne vržeuser posted image . Hvala vsem. LP

clock-img

19.06.2011, 00:07

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Včasih je bila gostila zelo na nivoju, potem so šli malce navzdol, zdaj je nekje vmes. Ima pač neko tradicijo (čeprav to še zdaleč ni tako, kot je bilo 15 let nazaj) in krasno lokacijo. Na zadnje, ko smo jedli tam, je bilo zelo okusno in za pohvalit nek kao žlikrof (predjed), ta je res za prste obliznit (se splača samo to jest), kovač s krompirjem sploh ni bil tak kot bi moral biti, narezki nič posebnega, sladice ok. Gostilna je pa zelo draga. Če niste ne vem kako izbirčni in ne hodite dosti naokoli, boste pa najbrž več kot zadovoljni. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem