cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gobe

clock-img

03.06.2013, 10:36

clock-img

SU

pencil-img

919

Zanima me kdaj ste začeli dajat svojim otrokom gobe?
Naletela sem že na vsaj 3 različne informacije kako je s temi gobami (nekje piše, da lahko že po prvem letu, drugje, da šele po 10. letu ali še kasneje... odvisno od avtorja besedila).
Mi ne kompliciramo... mala dva (5 in 8 let) jih jesta oz. starejši le gobovo juho, sicer ne mara... Mlajša pa jih je, ampak v manjših količinah... Npr. z jajčko-veliko več jajčke kot gob (gob le za čajno žličko)... "Prepovedala" jih nisva, ravno v velikih količinah pa jima ne ponujava ("težka" hrana). In pa, naj bi bil pozoren-če ima otrok kakšne alergije, naj bi gobe ne bile ravno dobra izbira za prehranjevanje... Pa vi?

clock-img

03.06.2013, 12:31

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Pri nas ravnamo enako. Zelo redko otroka jesta gobovo juho, včasih kak kos ocvrtega jurčka ali marele ali pa gobovo omako ob rižu in mesu..
Stara sta 4 in 7, ampak jesta gobe od slebih treh let dalje (zelo redko v ne prevelikih količinah)

clock-img

03.06.2013, 12:45

clock-img

petruska

pencil-img

465

Če jih jesta zelo poredko in v malih količinah je čisto OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem