cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gobe

clock-img

28.09.2009, 11:15

clock-img

rose

pencil-img

276

Pozdravljene mamice!

Mene pa zanima, kdaj so vaši otroci začeli jesti jedi z gobami.

hvala za odgovore.

clock-img

28.09.2009, 12:32

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

Kmalu po enem letu, šampinjone in jurčke, sedaj pri dveh je vse gobe in jih ima zelo rad! Mu jih pa ne pondim zvečer, ker naj bi bile težke za želodček...

lp

clock-img

28.09.2009, 13:12

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Naš je star 17 mesecev pa jih še ni jedel in mislim da mu jih še nekaj časa ne bom dala,ker je dovolj druge hrane.Gobe so težko prebavljive in niso fajn za male trebuščke,čeprav eni jih menda dobro prenesejo drugi pa slabše,ne vem ko bo imel željo da jih poskusi pa mu bom dala.

clock-img

28.09.2009, 16:05

clock-img

honey

pencil-img

2567

Šampijone je začel jesti z vso drugo gosto hrano vred - se pravi pri 6 mesecih. Z jurčki sem počakala pa do nekje 1,5 leta. Pa ne pretiravam z njimi, jih sicer bolj malokrat jemo, ker jih kupujem, saj ni nobenega gobarja pri naši hiši. Pa nisem imela nobenih problemov.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

30.09.2009, 07:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.10.2009, 21:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Moj jih je začel jesti prejšnji teden...naredila sem kremno juho (sama ne iz vrečke), pa v omaki...probala bom še z jajčko. Star pa je 22 mesecev.

< Sporočilo je popravil botrca -- 9.10.2009 21:52:02 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem