cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gobe?

clock-img

25.07.2005, 12:51

clock-img

Shila

pencil-img

59

Kdaj so vaši malčki pojedli kaj gobove juhe? Z malo se prepirava ker na vsak način hoče jesti, jaz pa nisem ravno prepričana če že lahko. Stara je pa 19m.

Hvala, LP

clock-img

25.07.2005, 12:51

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Pri 19 m pa pomoje ni več panike. Probi pa boš vidla!

clock-img

25.07.2005, 13:10

clock-img

maks

pencil-img

206

Menim, da lahko. Moj 15 mesečnik jo je že probal in je vse ok. Mislim, da je treba biti bolj previden pri alergikih.

clock-img

25.07.2005, 22:12

clock-img

taca

pencil-img

191

Jaz doma skuham gobovo juho in gobice ven poberem, potem mu pa dam. Star je skoraj 11 m. Do sedaj še ni bilo nič.

clock-img

26.07.2005, 13:47

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Prvi dan, ko sva šla na uvajanje v vrtec, so jedli meso, krompir...z gobovo omako in polno gobic noter. Star je bil 13 mesecev. Bilo mu je ful dobro, zato sem mu še večkrat kakšno gobovo omakico ali juhico naredila. Rad ima polento z gobovo juho. Žgancev pa še nisem delala, vem pa da to dvoje ful paše skup.

clock-img

28.07.2005, 13:05

clock-img

Shila

pencil-img

59

HVALA VAM. SMO PROBALI PA JE BILO VSE OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem