cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

glasbena šola

clock-img

19.09.2008, 19:17

clock-img

san

pencil-img

4176

zdej sem ful v cenah, pa bi še mal vprašala tiste, ki imate otročke v glasbeni šoli, koliko mesečno plačujete. sploh me zanima za ljubljano, ker slišim toliko različnih info. eni pravijo da 33 eur mesečno, drugi 40, tretji pa 55. pa se mi zdi ful razlika....

sej sm prav smotana s temi cenami, sam me res zanima, ker jaz vedno trofnem tanjadražjouser posted image .

hvala!

lp, s

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 27.9.2008 9:07:35 >

clock-img

21.09.2008, 15:21

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Naša hodi v Logatec in tam ta hec stane 27 eur. To ej za teorijo in instrument. Obstajajo še druge variante, učenja samo tega ali samo onega, ki so cenejše. Najdražji je nadstandardni instrument (el. klaviature, el. kitara....) samoplačniško, ki stane 50 eur na mesec. Če hočeš te učijo tudi nastopanja, to sem pa že pozabila kolk stane.

clock-img

23.09.2008, 09:26

clock-img

karinka

pencil-img

257

Hčerka hodi v Glasbeno šolo Lipičnik. Ima 2x na teden. Enkrat ima instrument 8 30min), drugič glasbeni nauk (45 min).

Plačamo 46 EUR.

Pravi pa da bo podražil.user posted image

clock-img

27.09.2008, 14:40

clock-img

alpog

pencil-img

480

Od 20 do 30 evrov mesečno v javni glasbeni šoli na periferiji - odvisno od instrumenta. Izobraževanje zajema 2 x 45' nauka o glasbi in 2 30 ali 45' individualnega pouka instrumenta - odvisno od višine letnika. Verjetno pa je v LJ zadeva nekoliko dražja, zasebniki pa sploh. Pa še pazit moraš (če izbereš zasebno GŠ), da ima na koncu priznano nižjo glasbeno izobrazbo.

clock-img

27.09.2008, 19:59

clock-img

migrena

pencil-img

191

30 e za skupinsko vajo 45 min,1x na teden, sintesajzer

clock-img

27.09.2008, 20:05

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: alpog
da ima na koncu priznano nižjo glasbeno izobrazbo.

Čist tko informativno - za kaj je to pomembno?

clock-img

27.09.2008, 20:07

clock-img

migrena

pencil-img

191

verjetno za kasneje če se odloči za študij v tej smeri....se pa še nisem zanimala pa bi blo pametno, če bi se

clock-img

27.09.2008, 20:09

clock-img

Udb

pencil-img

5380

IZVIRNO SPOROČILO: migrena

verjetno za kasneje če se odloči za študij v tej smeri....se pa še nisem zanimala pa bi blo pametno, če bi se

No ti jaz povem - nihče te ne vpraša kaj imaš priznano, povsod moraš dokazati svoje znanje na sprejemnem izpitu.

clock-img

28.09.2008, 19:45

clock-img

alpog

pencil-img

480

Za vpis na srednjo GŠ moraš imeti priznano nižjo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem