za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
preselila se bom v okolico velenja, pa me zanima kje najdem v tem koncu (celje/velenje) dobrega ginekologa oz ginekologinjo. Mi lahko katero(ega) priporočate hvala
12.09.2004, 01:08
m_m
1417
sem bila namrec pri svojem ginekologu( v svojem kraju) PA mi ni nič druga rekel kot sam da sem v 8-mem tednu. Nisem dobila nobenih napotkov pa nobene knjižice. Aja pa naročil me je čez en mesec. Ker pa se selim k fantu bi pa rada izvedela za dobrega ginekologa v tej okolici (celje/velenje). upam da bom dobila kak nasvet hvala
12.09.2004, 17:30
vicky77
51
Zdravo! Jaz sem prej živela v Celju zdaj pa smo se preselili v Domžale in sem obdržala mag. Cvitan-a.Ordinacijo ima v Celju in je res izvrsten ginekolog.
12.09.2004, 19:45
Jančika_
11484
Tudi jaz sem pri Cvitanu, že več kot deset let. Ga ne bi zamenjala! Pri porodu pa je bil zraven dr. Koren, ki tudi dela v Celju, ambulanto ima v bolnici. Če ne bi bilo Cvitana, bi šla h Korenu, je prav tako super.