cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ginekolog - selitev

clock-img

11.09.2004, 02:56

clock-img

m_m

pencil-img

1417

preselila se bom v okolico velenja, pa me zanima kje najdem v tem koncu (celje/velenje) dobrega ginekologa oz ginekologinjo. Mi lahko katero(ega) priporočate
hvala

clock-img

12.09.2004, 01:08

clock-img

m_m

pencil-img

1417

sem bila namrec pri svojem ginekologu( v svojem kraju) PA mi ni nič druga rekel kot sam da sem v 8-mem tednu. Nisem dobila nobenih napotkov pa nobene knjižice. Aja pa naročil me je čez en mesec.
Ker pa se selim k fantu bi pa rada izvedela za dobrega ginekologa v tej okolici (celje/velenje).
upam da bom dobila kak nasvet
hvala

clock-img

12.09.2004, 17:30

clock-img

vicky77

pencil-img

51

Zdravo!
Jaz sem prej živela v Celju zdaj pa smo se preselili v Domžale in sem obdržala mag. Cvitan-a.Ordinacijo ima v Celju in je res izvrsten ginekolog.

clock-img

12.09.2004, 19:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi jaz sem pri Cvitanu, že več kot deset let. Ga ne bi zamenjala! Pri porodu pa je bil zraven dr. Koren, ki tudi dela v Celju, ambulanto ima v bolnici. Če ne bi bilo Cvitana, bi šla h Korenu, je prav tako super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem