cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

genetski izvidi

clock-img

04.02.2010, 15:44

clock-img

Anonimen

pozdravljene ,                                                                                                                     pred 3.TEDNI sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 11 tednu!Mogoce katera ve,dobi izvide genetske preskave G ali pridejo na domac naslov?LP                          

clock-img

04.02.2010, 15:51

clock-img

oton

pencil-img

212

pozdravljena

naš izvid je prišel k ginekologinji, katerega mi je dala prebrat in me vprašala če ga želim imet. Sem ga rajši v kartonu pustila in ga ne želim nikoli več videt... 

clock-img

04.02.2010, 15:57

clock-img

monika trtnik

pencil-img

66

zakaj?a si potem donosilauser posted image ?so odkrili razlog ss?LP

clock-img

04.02.2010, 16:13

clock-img

oton

pencil-img

212

ne nisem donosila user posted image  

Mrtev plodek so poslali na histološko preiskavo.
Če je plod večji želijo ugotovit vzrok smrti, odmrtja...

No smo pa spet v veselem pričakovanju user posted image user posted image user posted image
tako da anonimna, vem da je hudo in ne pomagajo nobene tolažilne besede...in upam da tudi ti ponovno zelo hitro zagledaš user posted image

clock-img

04.02.2010, 17:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene ,                                                                                                                     pred 3.TEDNI sem imela abrazijo zaradi odmrtja ploda v 11 tednu!Mogoce katera ve,dobi izvide genetske preskave G ali pridejo na domac naslov?LP                          

jaz sem imel splav s tabletko, zaradi odmrtja ploda v 14. tednu, pred enim tednom in mi je G. rekel, da naj za izvide pokličem čez 3 tedne. Drugače jih pa dobiš domov, samo pridejo kasneje. Tako, da ti svetujem, da pokličeš v bolnišnico in vprašaš, če so že.

clock-img

04.02.2010, 20:33

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima:kaj ugotovijo s temi preiskavami?kAJ sploh pise v teh izvidih?navedejo vzrok ss?hvala za odgovore

clock-img

04.02.2010, 22:33

clock-img

oton

pencil-img

212

v 18t. nosečnosti je plodu nehal bit stček, in sem imela splav s tabletko + abrazijo, ker posteljica ni hotla stran...otročka so dali na preiskave da ugotovijo zakaj se je to zgodilo...našemu angelčku se je močno ovila popkovina okoli vratu.

clock-img

08.02.2010, 20:05

clock-img

Anonimen

A povsod izvide posljejo na domov?Meni so abrazijo delali v kc lj,pa je izvide prejela le             ginekologinja?lep pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem