cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

gelirani nohti - operacija?

clock-img

14.06.2010, 22:05

clock-img

nanchyka

pencil-img

71

Ali mi lahko prosim katera pove zakaj si je potrebno pred opreacijo odstraniti gel iz nohtov?
Zanima me tudi kako to storite ,da nohte čim manj poškodujete in s kom jih potem premažete.
Hvala in lep pozdrav!

Ni pomemebno, kaj naredi življenje iz nas, ampak to, kaj mi naredimo iz življenja.

clock-img

14.06.2010, 22:22

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: nanchyka

Ali mi lahko prosim katera pove zakaj si je potrebno pred opreacijo odstraniti gel iz nohtov?
Zanima me tudi kako to storite ,da nohte čim manj poškodujete in s kom jih potem premažete.
Hvala in lep pozdrav!

ker na prst namestijo aparaturo za merjenje kisika v krvi. poleg tega se čez nohte na splošno lažje vidi težave s cirkulacijo (postanejo modri, bledi, pikčasti, ...)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

14.06.2010, 22:23

clock-img

urška

pencil-img

3136

zato ker po operaciji dobiš na prst eno tako "sponko" ki mislim, da ti meri kisik v krvi. in če je gor gel se to ne da.

odstrani ti ga pa najbrž tisti, ki ti ga je gor dal, ne vem.

clock-img

14.06.2010, 22:45

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Tri posege sem imela v narkozi in vsakič z geliranimi nohti in ni bilo težav. Naprava, ki so mi jo dali na prst, je čisto normalno delovala. 

clock-img

14.06.2010, 23:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

14.06.2010, 23:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.06.2010, 14:24

clock-img

nanchyka

pencil-img

71

Hvala za odgovore.
Hruška debeluška, ali mogoče veš, če obstajajo kakšni posebni lakci, ko si daš gel dol ali so dobri utrjevalci npr. od KISS podlak in nadlak, da nohti niso tolk mehki. LP

Ni pomemebno, kaj naredi življenje iz nas, ampak to, kaj mi naredimo iz življenja.

clock-img

16.06.2010, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.05.2012, 09:07

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Lep pozdrav,
čakam na operacijo in imam gelirane nohte. Zanima me, ali je NUJNO, da si dam odstranit, ker kot je že opisano je tudi šlo. So kakšne nove informacije...
Vedno imam prozorne nohte samo kakšno črto barvno, tako da se vidi moj noht spodaj...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem