cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

frmatirani disk

clock-img

23.02.2007, 08:12

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Imam velik problem. Zanima me namreč, ali je mogoče kako priti do podatkov, ki so bili na disku, čeprav je bil disk frmatiran? Imeli smo kar nekaj stvari, katerih na žalost nimamo nikjer kopiranih. Vsaka pomoč je dobrodošla.

clock-img

23.02.2007, 08:45

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Ouch. Mislim da se da, določene firme se ukvarjajo s takimi stvarmi. Malo vprašaj okoli, jaz vem za eno, katera mislim da se s tem ukvarja, koliko košta pa neib vedel, bi znalo biti drago. Firma je Powercom, mislim da so iz Trzina.

http://www.powercom.si/

Nisem siguren, pokliči pa vprašaj.

clock-img

23.02.2007, 12:23

clock-img

MH0

pencil-img

118

Pod določenimi pogoji in/ali do določene mere se da. Če se ti podatki res kaj vredni se obrni na kako firmo, kot je priporočak nixxon. Če so malo manj vredni uporabi google "hard drive data recovery", "disk unformat",... in kupi kaki software. Če so zelo malo vredni pa uporabi kakšen zastonjski software, če ga najdeš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem