cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

frizer v kranju

clock-img

05.09.2011, 07:25

clock-img

mamimo

pencil-img

120

Ojla!

Nujno se moram pobarvat in ostrič, pa ne vem, kam naj grem.  Prej sem hodila kar v Qlandio v Simple, ampak sem bila vsakič manj zadovoljna.

Kaj mi priporočate? Kje ste ve zadovoljne? Pa da ni predrago.

pozdravček!

clock-img

05.09.2011, 07:44

clock-img

tintin

pencil-img

3293

simpl men ni všeč....jaz hodim v frizerski salon Irena (Planina2 , v naselju hiš zraven Spara), hodim tja že 7 let, zelo zadovoljna, cene povprečne.

clock-img

06.09.2011, 06:58

clock-img

mamimo

pencil-img

120

Hvala, tintin.

Še katera?

clock-img

06.09.2011, 11:06

clock-img

marinarka

pencil-img

3

Cela naša družinica hodi k Vanji na sproti vojašnice, zna z mojimi otroki,mož je zadovoljen ker je hitro gotov,potem odpelje otroka na sladoled ,da imam jaz čas zase. Meni so po prvem porodu izredno izpadali lasje in m naredila laitram ali kako že in mi jih pozdravila taako da sem še vedno dolgolaska,(čeprav sem mislila da se bom morala otrič na kratko. Mi smo ful zadovoljni.user posted image

clock-img

06.09.2011, 12:22

clock-img

sončnica14

pencil-img

255

Jaz hodim (že enih 8 let) k DEMI, ki ima salon  v Mega Centru v kleti in sem super zadovoljna. Se zelo posveti in je  poceni.

clock-img

08.09.2011, 14:46

clock-img

mamimo

pencil-img

120

No, hvala vsem za izkušnje. Bo treba iti sprobat.

lp

clock-img

13.09.2011, 21:49

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Jaz hodim na Planino, nasproti Silvester picerije. Mislim, da je salon Karmenuser posted image  - v eni takšni mini hiški. Cene se mi zdijo zelo ugodne, sem zelo zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem