cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

formula zmesana z Bebe cajem

clock-img

05.02.2011, 02:13

clock-img

Nikolai

pencil-img

1

zanima me, ce je kdo ze mesal formulo z Bebe cajem in kolikokrat na dan se to lahko naredi? moj sin je star 13 tednov in crvici ga vsak vecer med 19-21h.
zanima me tudi, ko enkrat skuham Bebe caj, koliko dolgo lahko s"stoji" v flaski? ali moram vsakic pripraviti svezega ali je cisto OK, ce ga skuham 1x na dan in ga potem pije po pozitkih?
hvala za nasvete!

clock-img

05.02.2011, 07:46

clock-img

urška

pencil-img

3136

to misliš da bi mleko in čaj mešala skupaj, al kako? za kaj takega nisem slišala  niti si ne predstavljam za kaj bi bilo to dobro. sicer pa morajo otročki ki so hranjeni z AM itak zraven dobiti še čaj. ampak jaz sem to vedno dajala posebej. če ima krčke se dobijo vse sorte druge zadeve, ki bi znale pomagat. 

clock-img

05.02.2011, 11:55

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Itak da lahko daš med AM tudi čaj. Če kaj pomaga (pri nas smo poskušali, pa ni bilo efekta), zakaj pa ne. Naša dva sicer nista bila ravno med pivci vode oz. čaja (oba samo na AM), pa ni bilo s tem nič narobe. Čaj oz. kasneje kar vodo sem zjutraj pripravila svežo in potem to ponujala čez dan (nič segreto, samo na sobni temperaturi). Itak je bil že čudež, če sta sploh kaj spila - sta se vedno nakremžila, ker ni priteklo mleko. user posted image Bolj konkretno sta začela piti šele ob GH.
Otroku pač ponudiš pijačo - če jo sprejme, super, če pa ne, pa tudi prav. Nikjer ne piše, da otrok MORA piti poleg mleka (kakršnega koli že) še kaj (če seveda ni dehidriran).

clock-img

11.02.2011, 20:04

clock-img

pajac

pencil-img

6695

Hčerka moje svakinje je zrasla (zdaj je stara 11 mesece) na Aptamilu zmešanem s bebe čajem. To so ji v Švici kar pediatri svetovali in je to umirilo krče. Lastnih izkušenj nimam.

_____________________________

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem