cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

flek od olja

clock-img

12.09.2013, 17:14

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

kako naj iz oblacila spravim flek od olja? Ne vem za kaksno olje gre, sam da je olje. Je pa na hlacah od trenerke, ki se pere na 40 st. Mr. google pravi, da oljne fleke odstranis z maslom in das potem v masino prat. Je res?

clock-img

12.09.2013, 17:16

clock-img

petea

pencil-img

5336

detergent za pranje posode?

clock-img

12.09.2013, 17:19

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mislis da bi slo?? Ga rabim za veliko flekov drugac, sam to je olje. Sem malemu kupila hlace od trenerke in so me poklical, da imajo oljne fleke, da mi dajo mal denarja nazaj al pa naj jih zavrnem in sem vzela. So tri fleki in ne bi rada novih hlac mu za....

clock-img

12.09.2013, 17:31

clock-img

petea

pencil-img

5336

upam; sem ravno danes pri kosilu opazovala dva člana naše družine, ki sta 'polepšala' svoja oblačila z bučnim oljem, tako da sem takrat razmišljala, da bo treba poiskati neko sprejemljivo rešitev in sem se spomnila, da sem nekje zasledila to možnost user posted image ;

tako da - tudi mene danes čaka odstranjevanje oljnih madežev user posted image

clock-img

12.09.2013, 17:44

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Za bucno olje pa vem, da ga nese dol sonce.

clock-img

12.09.2013, 17:44

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

moja mami je pred kratkim uporabila za oljni flek navaden detergent za posodo.

Jaz madeže prešpricam z sprejem proti madežem, ki ga kupim v Lidlu. Imajo enega tudi v Spinu, samo meni smrdi, dočim Lidlov ima prjeten vonj

clock-img

12.09.2013, 17:46

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

kateri Lidlov?

clock-img

12.09.2013, 17:50

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

kateri Lidlov?

W5 sprej proti madežem

njihova znamka čistil je W5. Je v flaši s šprico, ki drži 0,75L. Stane pa 1,99€ vsaj ko sem nazadnje kupovala.

Jaz madež pošpricam, pustim da se vse posuši in dam šele naslednji dan ali pa celo kasneje prat. gredo praktično vsi madeži ven. user posted image Pri mojih dveh, ki sta obe pujsi me je rešiluser posted image user posted image

clock-img

12.09.2013, 17:53

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Za bucno olje pa vem, da ga nese dol sonce.

pred ali po pranju?

na sonce načeloma zelo nerada obešam oblačila, zaradi razbarvanja oblačil

pa ne, prosim, podčrtanega razumeti preveč dobesedno user posted image

clock-img

12.09.2013, 17:53

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

ah ja W5...  user posted image  zadnji njihov letak je na dveh straneh ta w5, vem kako izgleda.

clock-img

12.09.2013, 17:59

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: petea

pa ne, prosim, podčrtanega razumeti preveč dobesedno user posted image

user posted image  če bi šla ti na sonce, dobesedno... ne bi bilo ne tebe, ne oblačil več... zamisli, tudi madeže izginejo 100%. Deluje! user posted image

Gospodinjam in mamam prodam sonce! user posted image

clock-img

12.09.2013, 18:00

clock-img

petea

pencil-img

5336

za tiste, ki w5 še ne poznamo:
user posted image

clock-img

12.09.2013, 18:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

sonce nese dol pred ali po pranju, cist vseeno. Jaz sem zadnjic majico z madezi od korencka kar umazano postavila na sonce in je slo vse dol, naceloma pa dam po pranju, razlike pa ni.

Sicer pa, saj je dosti, ce das susit perilo zunaj, da se bo susilo,ko bo sonce sijalo, da gres zdej na pot in obesis direkt gor na sonce bo precej dalec, pa se precej vroce zna bit user posted image

no se mal resno, jaz pa najrajsi na soncu susim, mi barv cisto nic ne pobledi, sam mogoce da je kriv kis, ker kis pa baje barve fiksira. In moje belecunje mi recimo nikoli ne posivijo in se prav cudim, ko vidim kje take sprane cunje. Pa se nekaj, par let nazaj so mi americanke vedno govorile, da imamo v Evropi zenske tako bele srajce, ker da susimo na soncu, oni pa vse v susilcu. Ne vem ce drzi, sam vem, da so to govorile. Se je pa tudi to zadnja leta verjetn precej spremenilo.

clock-img

12.09.2013, 18:15

clock-img

petea

pencil-img

5336

saj sploh ne morem resno pisati, saj se mi po mislih vedno podi to 'sušenje na soncu'

clock-img

12.09.2013, 18:18

clock-img

petea

pencil-img

5336

... pa vedno v pogovoru uporabljam ta izraz user posted image

o.k.: praviloma se izogibam sušenja perila 'na soncu', saj mi pogosto delno razbarva oblačila

kisa pa ne uporabljam

clock-img

12.09.2013, 18:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: petea

o.k.: praviloma se izogibam sušenja perila 'na soncu', saj mi pogosto delno razbarva oblačila

kisa pa ne uporabljam

vse delaš narobe!!! user posted image

clock-img

12.09.2013, 18:24

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

vse delaš narobe!!! user posted image

priznam: kriva sem ... user posted image

clock-img

12.09.2013, 18:34

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Rumeni Meglio user posted image

clock-img

12.09.2013, 18:35

clock-img

Anonimen

Meni mastne fleke bp odstrani rumeni meglio.

clock-img

12.09.2013, 18:39

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

meni Meglio ni vse odstranil

clock-img

12.09.2013, 18:50

clock-img

enea

pencil-img

2440

sgrasatore od šantakler ( ne znam napisat, priznam- uni petelin je gor narisan) ali pa od spina 1,5ll sgrasatore, meni nese vse dol, celo oljni madež od 3 let nazaj,... user posted image

Prvi:
http://it-pic2.ciao.com/it/27725491.jpg

od spina
http://www.tamtamofferte.com/imgs/prodotti/30016.jpg

< Sporočilo je popravil enea -- 12.9.2013 18:53:42 >

clock-img

12.09.2013, 19:33

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

pa bodo trgovci spet zaslužili user posted image , ker bomo v trgovino leteleuser posted image

jaz sušim perilo zunaj in če se le da, na soncu, da je prej suho. pač se še nisem modernizirala in nimam sušilca.

clock-img

12.09.2013, 20:04

clock-img

RozaRoza

pencil-img

99

Jaz vse mastne madeže odstranim s suhim sprejem K2r. Pošpricaš na madež, počakaš da se sprej posuši, madež skrtačiš s suho ščetko in nato opereš v pralnem stroju kot običajno. Jaz s K2r sprejem očistim vse oljne madeže. Sprej lahko kupiš v vsaki bolje založeni trgovini.

clock-img

12.09.2013, 20:21

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Ja, tudi jaz susim cim bolj na soncu, pozimi pa na vetru zunaj ali v stanovanju, se mi takoj posusi zraven peci.

Fleka ni vec user posted image sem namazala s tistim koncentratom za posodo iz Hoferja in v stroj sem dala sol proti flekom, malo persila in kis. Pa sem dobila trenerko 5 eur ceneje, jupiii. Sem rekla prodajalki po telefonu, da ce misli, da bom flek ven spravila mi ne rabi denarja vracat, pa ga je vseeno.

clock-img

12.09.2013, 20:35

clock-img

petea

pencil-img

5336

eni čvekamo, kako rešiti zadevo, drugi jo v tem času že uredijo

user posted image user posted image user posted image

malaMravljica, super, da si se znebila madeža user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem