cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

flaška v mikrovalovki

clock-img

11.02.2010, 20:10

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Ali se lahko plastične flaške (Nuk, Avent...) dajejo v mikrovalovko?
Hvala.

clock-img

11.02.2010, 20:18

clock-img

Anonimen

jst dam.

clock-img

11.02.2010, 20:19

clock-img

mini86

pencil-img

6050

a za pogret mlek?rajš ga pod vodo pogrej..
drgač pa dam js tud un plastičen otroški krožniček v mikro k iher ni za tja..sam pazt morš k je flaška loh vroča mleko pa not še hladno oz neenakomerno pogreto

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

11.02.2010, 20:21

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

Ja, samo brez cuclja in pokrovčka, pa moraš zelo pazit, če greješ notri tekočino, da jo pol fajn premešaš - sej veš, da se neenakomerno segreje

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

11.02.2010, 20:39

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Super. Da moram zmešati vem, hvala. Smo prešli zdaj na kravje mleko, pa da ponoči čim manj komliciram pa ropotam, se mi zdi to najbolj enostavno.

clock-img

16.02.2010, 07:34

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Jaz sem pred časom nehala uporabljati mikrovalovno, sem nekje prebrala kako ni zdrava in da lahko tudi mikrovalovna povzroča raka. Za dojenčke pa sploh ni primerna mikrovalovna.

clock-img

22.02.2010, 11:01

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Jz od samega začetka uporabljam mirko za gretje mleka

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

09.03.2010, 20:43

clock-img

felicia

pencil-img

2590

uporabljamo jo od kar jo imamo, grejem tudi mleko v njej (v steklenički)

clock-img

12.03.2010, 07:09

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jaz sem dala vodo v flaški zavret v mikro in ko sem jo vzela ven, mi je vrela voda (zaradi oblike flaške) eksplodirala v obraz. Tako da če daš vodo prevret, daj raje v kakšen kozarec ali posodo pravilne oblike. Tudi pogrevamo vedno v mikro.

clock-img

22.04.2010, 10:24

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Jest  že kr nekaj časa grejem mleko v flaški v mikro paziti moraš samo da je taprava flaška poglej na njej oznake ker nuk jih ima iz različnih materijalov en je tak čisto plastičen ta ni primerna druga je pa taka bolj mat oz je plastika bolj mehka ta je ok in seveda steklena

clock-img

22.04.2010, 11:07

clock-img

aknela123

pencil-img

670

mikrovalovko že za sebe zelo malo uporabljam, da bi jo pa za otročka, pa ni šans. sem bila že kar na nekaj predavanjih in tudi brala sem, da še vedno ni do konca raziskano, kako vpliva na zdravje, za otroke pa sploh da je naj nebi uporabljali. tako da rajši v vroči vodi pogrej flaško, saj je hitro.
najslabša kombinacija pa je trajno alpsko mleko pogreto v mikrovalovki, nikar tega ne počenjajte svojim otročkom. kar sveže mleko kupit, pa pogret na štedilniku ali pa v vroči vodi flaško.

clock-img

22.04.2010, 13:37

clock-img

tweety83

pencil-img

784

jaz imam aventove flaške,ki jih grejem v mikrovalovki že skoz - seveda brez cucljev

clock-img

29.04.2010, 15:27

clock-img

VesnaLana

pencil-img

189

Ojla,

nekje sem prebrala, da za v mikrovalovko ni primerna plastika, ker se pod vplivi teh žarkov nekaj sprošča in je karcenogeno. Za v mikro je primerno steklo.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

clock-img

29.05.2010, 15:21

clock-img

bolhamala

pencil-img

29

Jaz ne uporabljam mikrovalovke za tamelaga. Če se je res kaj zelo mudilo nisem komplicirala in sem jo uporabila, drugače pa ne. Sem imela boljši občutek. Saj vse te "zdrave" nasvete je že res nemogoče upoštevati, ampak kjer se pa to da na nek ne skrajno kompliciran način, pa se kar držim

clock-img

29.05.2010, 15:22

clock-img

bolhamala

pencil-img

29

In ja, če že uporabim, vedno v steklu, to pa res.

clock-img

29.05.2010, 16:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.07.2010, 14:10

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Danes je že vse rakotvorno,... če že tako kompliciramo, niti kravjega mleka, alpskega 3,5 ne bi smeli dajat otrokom, ker je predelano ima dodano kaj vem kaj, ki je itak rakotvorno...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem