cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fit Slovenija

clock-img

10.11.2008, 20:55

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Čau! Sem pravkar s seminarja, pa me zanima, kje se da dobit pesmice na katere smo se učile koreografije. A vam je vzgojiteljicam in pomočnicam to kej poznano??

Hvala!!!!

clock-img

10.11.2008, 21:12

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem se jih naučila na pamet. Ob pesmicah sproti, ko ponavljaš plese ti ostane besedilo v glavi. Najboljše so mi  "Kukarače".user posted image

clock-img

10.11.2008, 21:28

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Če boš  mi napisala seznam pesmi, ti mogoče lahko pomagam. Škoda, nisem vedela, da je bil sedaj še en seminar. Zelo rada bi šla, upam, da naslednjega ne zamudim.

clock-img

10.11.2008, 22:57

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

pikica, mi smo imele to organizirano v sklopu vrtca. pesmi pa so naslednje: Sreča na vrvici-to sem dawnlodala, pol Gosenica, pa ne od R. Kranjčan, ampka v izvedbi Nuše Derenda. Pol pa Kukarače. pa zimba zimba zaja tudi od Nuše, pa Trojka, Polde ki ga poje Čarovnik Grega, Pa Lepo je na kmetiji spet od Nuše, Vriskaj, zapoj veselo, Ulice Ria.
Mi ne dela emule, tako da ne morem nič pogledat, bi pa nujno rabila v parih dneh posnetke, da začnemo malč študirat katero bomo zbrali.

hvala!

clock-img

10.11.2008, 23:33

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz imam od teh pesmic CD. Vokalno izvedbo in tudi samo instrumentalno, torej samo muziko brez petja.
Lepo je na kmetiji je tudi zelo lepa in otroci, predvsem majhni, se jo hitro naučijo.

clock-img

11.11.2008, 16:30

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Frutka, ma kaj si si to spekla sama al si dobila kje pravi cd. meni ne dela e mule in ne vem, kje naj te komade staknem!

clock-img

11.11.2008, 20:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Spekla sem si. To imam že enih 5let tale CD. Ampak trenutno imam vse CD-je v službi

clock-img

12.11.2008, 22:27

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi je pogledala sodelavka, pa pravi da se ne da downlodad, da je zaščiteno al ne vem kaj!

Mater ja!!!

clock-img

07.07.2009, 13:43

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Mateja, prosim za pomoč.

Sama sem zasledila kar nekaj besed o projektu Fit Slovenija. Naslednje šol. leto se imam namen posvetiti predvsem gibanju predšol. otrok in tudi celoten vrtec bi delal na zdavju in gibanju itd.

Sedaj pa te prosim za kaj več inf. o tem projektu, imaš kakšen kontakt, kje in kako na seminar...

Vesela bom vsake inf. od katerekoli uporabnice.

lp,
Maja

clock-img

15.07.2009, 16:10

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

ti odgovorim zvečer, ko bom mela več časa!

clock-img

15.07.2009, 21:14

clock-img

m@j@

pencil-img

329

Ok, bom ful veselauser posted image ,
pa upam, da nisi jezna, ko sem malo podrezala vateuser posted image . ful bi mi pomenile kakršne koli informacije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem