cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

firma BaByliss

clock-img

30.03.2007, 21:22

clock-img

čaki

pencil-img

1009

zanima me kakšna firma je to. a je za kaj, ali je en d::::? gledam namreč, da se v tušu dobi depilato  za zvezdice.
mi lahko katera ki ga ima napiše, al se ga splača vzet, al ne. ali je tak, kot ga imam zdaj doma-  za en user posted image
pa še kaj o kodralniku me tud zanima....

clock-img

30.03.2007, 21:27

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Men ni ok, mogoče sem mela smolo. 

clock-img

30.03.2007, 21:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

jaz sem imela likalnik za lase od babyliss...katastrofa..od te firme ne kupim več nič.

clock-img

30.03.2007, 21:38

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz nulno rabim nov depilator-tak res vredu, pa zato sprašujem... vem da mi je enkrat že ena predlagala enga full dobrega da skor nič ne boli, pa sem pozabla. tko da tud ta info dobrodošla user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.04.2007, 15:18

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Meni je zanič - od likalnikov za lase, potem fenovuser posted image , pa kaj jaz vem kaj še vse...
Jaz prisegam na Braun, čeprav tut Braun ni več to, kar je včasih bil.

clock-img

02.04.2007, 12:45

clock-img

Taula

pencil-img

6340

jaz sem imela likalnik za lase od babyliss...katastrofa..od te firme ne kupim več nič.

Isto. Čisto zanič je bil.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

08.04.2007, 16:33

clock-img

Anonimen

Jaz im pa električno krtačo za lase z nastavkom za fen od Babylissa, pa je prav super. Sem jih imela že par, ampak je ta daleč najboljša oz. ima pač tisto, kar sem hotela imet.

clock-img

08.04.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

Jz imam pa masažno kad za noge od Babylissa....hmmm...le kam sem jo pospravila...ta moment se mi je zahotelo noge namočit in zmasirat....

pa mi je čist kul. Pa sploh ni bila tolk poceni, če ima cena kaj veze s kvaliteto user posted image

clock-img

10.04.2007, 00:14

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: mika

Enako!!!

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem