writing-img

filane paprike

clock-img

28.07.2013, 10:50

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kako jih delate..a mate kakšno skrivnost ki jih naredi še boljše..
kako jih filate...

clock-img

30.07.2013, 18:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.07.2013, 20:22

clock-img

Neala

pencil-img

427

Jaz ne maram riža v masi za filane paprike, ravno tako ne v čuftih. Zato namesto riža dam v mleku ožete žemlje, popečeno čebulo, jajce, mleto meso, sol, malo popra. Omako naredim iz domače paradižnikove mezge ter sladkorja, da je sladka.

clock-img

31.07.2013, 12:13

clock-img

artista7

pencil-img

816

na čebuli popražim mleto meso, kateremu primešam še riž. Zalivam z vodo, da se deloma napne. Dodam česen, en cel paradižnik, solim, popram, dodam patršilj, čisto na koncu pa jajce ali dva. Zelo fino poleg pašejo na drobno narezani jajčevci ali paprika (v filo). Potem z nožkom krožno na vrhu pri peclju zarežem v papriko, tako da dobim pokrovček. Papriko spucam, nafilam, zaprem s pokrovćkom in tega pritrdim z zobotrebcem. Paprike skuham posebej v slanem kropu, posebej pa naredim paradižnikovo omako. Paprike nato odcedim in prelijem z omako in še malo pokuham. Poleg postrežem pire.

< Sporočilo je popravil artista7 -- 31.7.2013 12:14:15 >

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

03.08.2013, 15:41

clock-img

Matkurja

pencil-img

1031

A pol meso prej popražite? Ker moja mami da pa surovo meso not.

clock-img

04.08.2013, 14:18

clock-img

Anonimen

jst na olju popražim čebulo in česen, dodam meso, malo zalijem, da se čebula razpusti, dodam riž in peteršil in kuham dokler voda ne izhlapi. To nafilam v papriko, ki jo prej pri peclju tko zarežem da ne rabim niti zobotrebca. Ko je nafilana jo dam v naprej pripravljeno omako (na olju popražena čebula, malo sladkorja, kocka knor, paradižnikova juha knor 2 vrečke) in kuham skupaj, da se navzameta okusa.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem