cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fifi in cvetličniki

clock-img

21.04.2007, 19:24

clock-img

maca24

pencil-img

269

Ali gledate to risanko? Nam je zakon že odkar so jo imeli na hrvaški televiziji. Na Hrvaškem se dajo kupiti dvd-ji s to risanko. Ima katera kakega in ali bi ga bila pripravljena deliti z mano (presneti)? Obstajajo tudi dvd-ji pri nas?user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

clock-img

08.05.2007, 22:34

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Luštna risanka user posted image

DVD-jev pa žal nimam.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

25.07.2007, 22:25

clock-img

maychika

pencil-img

860

heh sem jaz tud hotla odpret to temo in vprašat, če se da kje dobit. jaz sem na netu pobrala dol samo en kos petih risank v angleščini (tudi luštno ker imajo ful angleški naglas), samo jih je samo pet.
bi pa tudi raje slovenske, da ne bom samo jaz zastopila...

no...naj se javi kdo ki jih ima...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

clock-img

01.09.2007, 16:59

clock-img

Li Ann

pencil-img

6

Živjo,

Fifi in njeno druščino cvetličnikov lahko že gledamo na naših TV postajah.user posted image  Meni je odlična!!!!! Znanka je rekla da se bodo dobili še DVD, igrače in album s sličicami, ker vse to že imajo na Hrvaškemuser posted image . Komaj čakamouser posted image

clock-img

14.11.2007, 15:58

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Nekaj imam posnetih na DVD snemalniku. Lahko jih zapečem in kam pošljem.

clock-img

12.12.2007, 19:11

clock-img

Andreja D.V.

pencil-img

1

Živjo mamice!

Vidim, da ste tudi ve opazile kako prekrasna in primerna je FIFI. 

V prodajalnah se že nahaja album FIFI in cvetličniki. Možno je že kupiti nalepke. Opazila sem tudi majhne igračke. Na hrvaškem je to bolj razvito. Imam tudi DVD-je v hrvaščini (možna izbira angleščine). Vesela novica pa je, da bo sedaj vse v Sloveniji. Vključno s srečanjem otrok s FIFI in cvetličnimi junaki. Vse o tem preberete v albumu....

Mi smo preko interneta naročili fifino oblačilo za kolter in pušter, hišico z igračkami in napihljivo zofo. Prispelo je po 2 mesecih....amapk je lepo in se = res splačalo čakati. Kaj vse imajo preverite na: http://www.fifiandtheflowertots.com/.

Lep dan vsem cvetličnikom in uživajte ob najmlajših.
Andreja

clock-img

13.12.2007, 09:00

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ali se kje v Sloveniji dobi posteljnina s Fifi motivi?

clock-img

18.12.2007, 11:56

clock-img

mashika78

pencil-img

6

Ravno pred kratkim sem šla s prijateljičino hčerko na enega od teh Fifi dogodkov, ko so v kostumih in se otroci slikajo z njimi, in si seveda potem tudi pogledala risanko. Mislim, nimam še otrok, ampak me je tako zasvojila ta Fifi, da je joj user posted image Ena kolegica mi je sicer o tem govorila že ne vem kako dolgo, ker je gledala na hrvaški tv. Pa sem se ji smejala.. haha, zdaj sem pa še sama tem :)

Ta mala ima pa valjda vsega boga - od DVDjev, albuma (skoraj že čisto polepljenega, hihi), pa nek šotorček, priborček za peko user posted image
mislim, ni da ni, pa kar pesmica mi v glavi odzvanja.

user posted image

clock-img

18.12.2007, 11:58

clock-img

Anonimen

Fifi in cvetličniki se dajo dobiti m Mullerju in sicer stane en DVD 9,99 eura.

clock-img

22.01.2008, 12:47

clock-img

Baby

pencil-img

827

clock-img

28.01.2008, 11:09

clock-img

ninavz123

pencil-img

2

POZDRAV!JAVLJAM SE IZ HRVATSKE I MOJE CURE NAPROSTO OBOŽAVAJU FIFI,PA ME ZANIMA DA LI SE MOŽE KOD VAS U SLOVENIJI KUPITI FIFI POSTELJINA I FIFI SOFA VIDJELA SAM TO NA INTERNETU JER KOD NAS SE MOŽE KUPITI MAJICE NA FIFI PIĐAME ZATIM PUZLE NA FIFI KUČICA I DVD FIFI KOJI DOĐE 4 EURA PA ME ZANIMA ŠTO SE SVE MOŽE KUPITI KOD VAS,UNAPRIJED HVALA I POZDRAV

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem