cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

feromoni

clock-img

08.06.2006, 22:01

clock-img

Anonimen

mam eno vprasanje, jaz pri mojem ful vohem ta vonj in mi je zelo vsec ko ga zavoham. to se mi dosti krat dogaja in tem se nemorem upret kar znorim......user posted image   al je to normalno, in al se to se keri dogaja?  ampak so vcasih kar zelo mocni, in mi kar lepppoooo disi.kaj pa ve ce smem vprasat?user posted image

clock-img

08.06.2006, 23:15

clock-img

Sita

pencil-img

926

Ja, sem gledala znanstveno oddajo Sex sense na Discovery in tam je bilo rečeno, da vonj igra veliko vlogo pri izbiri partnerja, samo da se običajno tega ne zavedamo. Pri živalih je to bolj izraženo, še vedno pa deluje to tudi pri človeku, čeprav se večinoma tega ne zaveda.
Meni moj dragi tudi diši, vonj marsikoga drugega pa me odbija.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem