cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

februarke

clock-img

23.08.2004, 18:23

clock-img

oblacek

pencil-img

54

kako kaj drage mamice februarskih otročkov. Pol leta je mimo. Otroci napredujejo? kok so kaj težki in veliki?

Moj Bor je bil 13.8. star pol leta in tehta 7350 in je velik 68 cm

lp

clock-img

23.08.2004, 19:37

clock-img

Anonimen

hihi....nič drastičnih spremeb, 2cm in mogoče kak kg:)-
Se hecam mal, ampak sme tut februarski otroček:) 24.2. ampak leta 89:)
lp,:fis:

clock-img

23.08.2004, 20:31

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Naš Tinaj bo 7.9. napolnil sedem mesecev. Sedaj ima okrog 10 kg in meri 75 cm. Po sledečem se vidi, da zelo rad papa (sploh noče več piti iz flaške).
Samostojno še ne sedi, če ga držimo se že opira na nogice, čeblja na-na, ma-ma, aaa, paaa, eee, ... Je pravi veseljek:) in najraje ima AKCIJO.

:metulj::sloncek::miska:

clock-img

23.08.2004, 21:35

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Lanej je bil 20. star šest mesecev, tehta 7550g in je 68cm velik, doji se še samo zjutraj in zvečer, drugače pa že vse papca (najraje ima to kar jemo mi-kupljene zelenjavne kašice so bljek). Prav tako že sam sedi, pa plazi se (bolj počasi), ga-ga ne veliko, si pa zelo rad poje.

Lp R&L:sloncek:

clock-img

23.08.2004, 21:45

clock-img

Tjuša

pencil-img

31

Samo bo jutri star dva meseca.:torta:
Pri petih je tehtal 7550g in bil velik 68 cm :bravo:(romci, a smo v žlahti?;)).
Še vedno se dojiva, vendar ta teden za kosilo že cmokamo kašico. Mu kar paše.9nebesa

clock-img

23.08.2004, 21:48

clock-img

Tjuša

pencil-img

31

Halooo?! :ups::ups: Dva meseca, pa ja!:ups:
Pol leta!!!
Saj ne dohajam, pa tipkam tud bl slab!!!:)-:)-:)-:)-

clock-img

24.08.2004, 10:36

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ja, že pol leta so stari, ti naši ljubi otroci ... kako gre hitro!!!
Nejc je velik 72cm, težek 8400g, rad je, se le dojiva, no vsake toliko pade kakšna kašica, kar naprej se mu mora nekaj dogajti, vsak dan je bolj glasen, ne pove pa nič konkretnega :)-
Sedi le par sekund, je pa zdaj odkril nekaj novih vaj in je čiiist navdušen.Še malo, še malo, pa nam bodo shodili ...:);)

clock-img

24.08.2004, 16:48

clock-img

oblacek

pencil-img

54

Ja prava velikana sta Tinej in Nejc. Ja kaj jim pa dajete za jest :)- No Samo Linej in Bor pa so enako visoki.

Kako visoki pa so bili vaši dečki, ko so se rodili? Ja pa mislite da je rojena tudi kaka punčka?

Od kod ste mamice februarčkov?

:sloncek:

clock-img

24.08.2004, 16:51

clock-img

oblacek

pencil-img

54

Se opravičujem sem narobe napisala imeni..Lanej in Tinaj :ups: imata pa zelo nenavadni vendar lepi imeni.

:sloncek:

clock-img

24.08.2004, 20:19

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Tia Zoja je februarka !

Lanej je imel, ko se je rodil 3800g in 51cm, vendar je po 3 mesecu začel štrajkat glede hrane in sedaj se borimo s temi gramčki (še dobro da je po šestih mesecih podvojil porodno težo).

Lp, pa pridno rastite- R&L

clock-img

24.08.2004, 20:41

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ja, Nejc je res XL ;) vsaj tako pravi njegova zdravnica:)-
Ko se je rodil je bil velik 54cm in tehtal 3720g.Uf, ma že skoraj 5kg več. Ti desc, ti!:love: No, saj vidiš, kaj je. Mamino mleko! Mami zelooo rada je, veliko je in ... no, verjetno to nima ravno velik veze, je Nejčev oči bolj XXL. In Nejc ima vse po očiju. Po mamici pa nič :( Še!
Ja, seveda je tudi nekaj deklic, poznava deklico Evo, ki sicer ni iz Ljubljane tako kot midva, ampak sva imeli mamici na isti dan rok. Pa je Nejc malo bolj pohitel. Res pa je, da je veliko, veliko fantov, ali pa se le meni zdi??:zmeden:
Definitivno je veliko nosečnic in tale generacija bo verjetno velika;)

Lp, Ezi:racka:

clock-img

24.08.2004, 21:11

clock-img

ajf

pencil-img

116

mi:roza: bomo imeli v petek 27. pol leta in smo kar težki in veliki; začel je poganjati prvi zobek, najraje bi hodili, pa ne moremo še.

clock-img

29.08.2004, 13:56

clock-img

Rosana

pencil-img

36

Malo pozna kot ponavadi...kakšen dan niti v bližino računalnika ne pridem, kaj da bi še na forum pokukala...s Sanjico pohajava, dokler je še vreme.
6.8. je imela pol leta, tehta 6700g in je dolga 66 cm, ob rojstvu pa je imeal 2550g in 49 cm..sva kar napredovali.Ja, porodno težo je podvojila pri treh mesecih. Se pa še vedno 95% dojiva, drugega le za vzorec.
Da ne bodo le fantki..... :)

clock-img

30.08.2004, 10:29

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Živjo, Rosana,
se te spomnim še iz časa nosečnosti :)-:)- Februarke;)
Ja, s Sanjo lepo napredujeta, ta lepe dni pa kar izkoristita!!!:)Tudi mi jih bomo!!!!

Lp, Ezi:racka:

clock-img

30.08.2004, 12:40

clock-img

oblacek

pencil-img

54

Punce.. no pa je še ena punčka ane.. kako lepo.. Od kod pa ste mamice vodnarčkov in ribic?

lep dan

clock-img

06.09.2004, 09:07

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

tudi mi smo rojeni februarja in to10.v kranju kar lepo napredujemo veliki smo73.intežki9.kg. A JE KAKŠNA KI JE VTEM ČASU RODILA V KRENJU:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem