cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fat burn dodatki

clock-img

30.01.2011, 08:45

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Zanimajo me samo vaša mnenja, pa če jih je katera probala.Vem da se jih vzame takoj pred vadbo in da ti pomagajo skurit več maščobe, zaradi kofeina.Je kateri od vas to pomagalo?

clock-img

09.02.2011, 18:18

clock-img

terrap

pencil-img

14

EDino kaj je meni pomagalo je kofein ki ga še zdaj jemljem,ampak ne vsak dan-ne bi rekla da "kuri maščobe" ampak da več energije in lahko bolj dolgo vzdržiš pri aktivnosti,in posredno porabiš več kalorij.
Drugače pa sem probala marsikaj,in nisem opazila nobenega poz.učinka,še najslabše se je odrezal Lcarnitine od katerega sem imela prebavne motnjeuser posted image

clock-img

06.03.2011, 18:36

clock-img

buškolinka

pencil-img

333

priporočam ThermoDrine napitek...jst sem nad njim čisto navdušena...učinek fenomenalen. kupiš ga lahko v trgovini Maxximum (http://trgovina.maxximum.si/kofein/557-biotech-thermo-drine-500-ml.html)

clock-img

01.10.2021, 21:01

clock-img

Lelly28 RR

pencil-img

401

kalorije mora pokuriti telo samo, nekaterim dodoatki sicer dajejo boljši občutek,ampak pomagajo minimalno. Boljše kot fat burnerji so pitje kave pred vadbo oz. topla limonada čez dan, odplakne dosti več maščob iz organizma pa še bolj je zdrava.
Sem poskusila Lcarnitine,samo ni imelo nekih učinkov

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem