cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

fashiondays.si - upd_ate

clock-img

18.09.2011, 09:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

toliko da veste - fashiondays nima več robe s popusti. prodajajo samo izdelke z rednimi cenami. torej, stilago ima še velike popuste na znane blagovne znamke, fashiondays pa ne.

clock-img

18.09.2011, 09:08

clock-img

jullie

pencil-img

665

..A RES?..pa po možnosti staro robo ane? user posted image .. ene čevlje sem js dobro leto in pol prej imela preden so se pojavili na fashion days.. pa še js sem jih kupila na znižanju user posted image

clock-img

18.09.2011, 12:32

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: jullie
..A RES?..pa po možnosti staro robo ane? user posted image .. ene čevlje sem js dobro leto in pol prej imela preden so se pojavili na fashion days.. pa še js sem jih kupila na znižanju user posted image

ne vem, zdaj mi na facebuku odgovarjajo, da ne smejo met napisan da je znižano, če oni niso nikol prodajal po polni ceni (čeprav je kao nižja cena kot redna prodaja - kao nek nov zakon), samo ne vem zakaj pa stilago lahko napiše kok je znižano s polne cene, pa oni prodajajo samo znižane izdelke in niso nikoli mel brez znižanja.. a za stilago pa ta zakon ne velja?
fishy vse skupi..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem